Netherlands

‘Schrijfster’ Susan Smit wordt gênant labiel van religieuze NPO-kitsch The Passion

De speciale editie van The Passion kan op sociale media bijna alleen maar rekenen op positieve reacties. Ook veel BN’ers zijn onder de indruk van de manier waarop de EO en KRO-NCRV het paasverhaal in beeld hebben gebracht ondanks de maatregelen rondom het coronavirus. Vooral de rol van presentator Johnny de Mol werd hierin positief ontvangen.

“Mooi gedaan! Klasse van de makers!”, vindt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. Theatermaker Maurice Wijnen: “Wat heeft Johnny de Mol dit prachtig understated en overtuigend gedaan.”

“Ontroerend, in deze heftige tijd, de troost van The Passion”, schrijft presentator Jeroen Snel. Schrijfster Susan Smit lijkt ondertussen een traantje te hebben gelaten. “Gelukkig ziet niemand hoe gênant labiel ik word van die religieuze kitsch.”

The Passion bestond dit jaar volledig uit hoogtepunten van afgelopen negen jaar. Alleen de bijdragen van Johnny de Mol en verslaggeefster Anne-Mar Zwart waren live. Kijkers konden online met een processie deelnemen. Bijna 20.000 mensen gaven daar gehoor aan.

ANP 

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Football news:

Bayer heeft het contract met Wendell verlengd tot 2022
Wasserman werd de nieuwe agent voor Fede Valverde
Kurzawa nam deel aan een protest tegen racisme in Parijs. 20.000 mensen gingen de straat op
Pedro verlaat Chelsea in de zomer. Roma - de favoriet in de strijd voor de speler (Calciomercato.it)
Liverpool, Chelsea en Manchester United hebben 12 dagen om Werner te kopen voor 55 miljoen euro. Dan zullen de kortingen eindigen
Aan het eind van het seizoen maakte assistent Simeone Burgos bekend dat hij uit Attico vertrok en van plan was hoofdcoach te worden
Balotelli eist compensatie voor het beëindigen van zijn contract met Brescia. De club is het daar niet mee eens