Netherlands

Russische luchtvaartmaatschappij onder vuur na penisvormige vlucht

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De Russische luchtvaartautoriteit heeft flink de pik op budgetmaatschappij Pobeda: een piloot van de maatschappij week met een vliegtuig met passagiers af van zijn route om een gigantische penis in de lucht te tekenen.

De luchtvaartautoriteit roept moederbedrijf Aeroflot nu op om het hoofd van Pobeda te ontslaan. Volgens de autoriteit heeft de piloot de veiligheid van de passagiers in gevaar gebracht met zijn actie.

De vreemde actie van de piloot gebeurde op 11 november, tijdens een vlucht van Moskou naar Jekaterinenburg. Er waren 102 passagiers aan boord van het vliegtuig, een Boeing 737-800.

Eerbetoon na seksvideo

Volgens de Moscow Times vloog de piloot de lullige route als eerbetoon aan voetballer Artem Dzyuba, de aanvoerder van het Russische nationale elftal. De spits van Zenit Sint-Petersburg werd een paar dagen voor de vlucht uit de nationale selectie gezet, omdat er een seksvideo van hem opdook op sociale media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees terug:

Aanvoerder Rusland uit selectie gezet na masturberen

Op 10 november diende budgetmaatschappij Pobeda al een verzoek in om een penisvormige route te mogen vliegen, maar daar werd geen toestemming voor gegeven. Bij de vlucht naar Jekaterinenburg werd dus alsnog zo'n route gevlogen.

Vliegtuig 'moest brandstof lozen'

De maatschappij zou achteraf hebben verklaard dat het vliegtuig de route vloog omdat het brandstof moest lozen, maar volgens de Moscow Times heeft het betreffende vliegtuig helemaal geen systeem om brandstof te lozen.

Dat wijst er volgens de luchtvaartautoriteit op dat het om een bewuste actie van de luchtvaartmaatschappij ging.

Football news:

Udinese teken Fernando Llorente, Cutrone en verkopen Lasagne naar Verona voor 10 miljoen euro
Monaco heeft Onyekuru opnieuw uitgeleend aan Galatasaray.Galatasaray heeft de lening van Monaco winger Henry Onyekuru aangekondigd tot het einde van het seizoen. Volgens Transfermarkt kostte de deal de Turkse club 650 duizend euro. Het is de tweede keer dat de 23-jarige Nigeriaan aan Monaco wordt uitgeleend, eerder in de tweede helft van het seizoen 2019/20. In 4 wedstrijden van het huidige seizoen heeft Onyekuru een assist gemaakt. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Karavaev op de Eredivisie: de fans zijn gewend aan goals. Ook al verloor het team 2:3, Ze zijn blij dat Zenit verdediger Vyacheslav Karavaev, die eerder voor Vitesse speelde, sprak over de Nederlandse fans. De Nederlandse media vonden Vitesse onder Slutsky bijna het meest defensieve team. Ja? We hebben goed gescoord. Een ander ding is dat Leonid Viktorovich probeerde om een spel te bouwen in de verdediging, zodat minder, Dit is normaal. Daar zijn de fans gewend aan doelpunten, en zelfs als het team plotseling verloor, maar de score is 2:3, zijn ze blij omdat ze de doelpunten zagen scoren. Zelfs ik kon het niet begrijpen! Na 3:3 met PSV, was iedereen blij, lovend over ons
Mourinho over het ontslag van Lampard: voetbal is wreed, vooral de moderne
Dzeko ontkende West Ham. Striker wil Roma verlaten in de winter
Milan wil in de zomer Porto-middenvelder Otavio gratis tekenen. Milaan wil Porto-middenvelder Otavio tekenen, die aan het eind van het seizoen een gratis agent kan worden. De Rossoneri zijn in gesprek met de agent van de 25-jarige Braziliaan
Manchester United mag Lingard lenen aan West Ham