Netherlands

Russen leggen beslag op bezittingen oppositieleider Navalni

De Russische autoriteiten hebben beslag gelegd op het appartement van de bekende oppositieleider Navalni, die in Duitsland herstelt van een vergiftiging. Ook bevroren zij de bankrekeningen van de belangrijke criticus van het regime in Moskou.

Het betekent onder meer dat Navalni zijn woning in de Russische hoofdstad niet kan verkopen of weggeven, aldus de woordvoerster van Navalni. De Russische politicus mocht eerder deze week het ziekenhuis in de Duitse hoofdstad Berlijn verlaten waar hij een maand geleden was opgenomen.

Navalni werd vorige maand erg ziek tijdens een binnenlandse vlucht in Rusland. Hij mocht naar Duitsland om daar behandeld te worden. Onderzoekers stelden vast dat hij is vergiftigd met een novitsjok-zenuwgif. Westerse landen eisen opheldering van Moskou, maar het bewind van president Poetin ontkent elke betrokkenheid.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi