Netherlands

RTL-documentaire over zaak-Verstappen mag worden uitgezonden

Misdaad Jos B. probeerde te voorkomen dat de documentaire over de zaak-Nicky Verstappen zou worden uitgezonden. De rechter verwierp het kort geding.

Tv-zender RTL mag de documentaire over het politieonderzoek in de zaak van Nicky Verstappen zondag- en maandagavond uitzenden. De rechter heeft zondag het kort geding verworpen dat Jos B. had aangespannen tegen RTL en documentairemaker No Pictures Please. B werd vorige week tot 12,5 jaar cel werd veroordeeld voor het ontvoeren en misbruiken van Verstappen.

Twitter avatar rbankamsterdam Rechtbank Amsterdam RTL-documentaire over de zaak Nicky Verstappen mag worden uitgezonden. De uitwerking van de beslissing volgt op een later moment.

B. wilde de uitzending verbieden omdat hij in de film als dader zou worden neergezet terwijl de zaak nog in hoger beroep moet worden behandeld. Zaterdag liet een woordvoerder van RTL weten „achter deze zorgvuldig gemaakte documentaire” te staan.

In de documentaire volgt presentator Ewout Genemans drie jaar lang het rechercheteam dat de zaak onderzoekt. B. was toen nog niet in beeld als verdachte. Ook moest het dna-verwantschapsonderzoek nog worden gestart. Volgens RTL komt B. in het tweede deel van de documentaire wel in beeld maar is hij onherkenbaar in beeld gebracht.

Dit bericht wordt uitgebreid.

Lees ook OM eist 15 jaar cel en tbs tegen Jos B. in zaak-Nicky Verstappen

Football news:

Ramos is de meest productieve verdediger in de periode van 2011 tot 2020. De International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) heeft een lijst opgesteld van de meest productieve verdedigers in de periode van 2011 tot 2020. Bij de berekening werd rekening gehouden met alle doelpunten op het hoogste niveau (in de kampioenschappen, bekers, Europese bekers en officiële wedstrijden van de nationale teams). De eerste plaats werd ingenomen door Real Madrid kapitein Sergio Ramos, die 89 goals scoorde (71 voor de club en 18 voor het Spaanse nationale team). De verdediger van Gibraltar Joseph Cipollino (78 goals) staat op de tweede plaats, terwijl de Costa Ricaanse Keylor Soto (73 goals) op de derde plaats staat. Er zij op gewezen dat Inter defender Aleksandar Kolarov (51) op de 10e Lijn in de rating staat, Bayern defender David Alaba en ex-Zenit speler Branislav Ivanovic, die nu speelt voor West Brom (48 goals elk), delen de 16de positie. De 20e plaats werd ingenomen door Virgil van Dijk uit Liverpool (46)
Chelsea heeft wat terrein verloren. Ons personage bleef hetzelfde, hij won wedstrijden voor ons. Chelsea manager Frank Lampard sprak over de psychologische toestand van het team na een aantal mislukte wedstrijden. Dit is Interessant, want als je goed speelt en wint, is je karakter heel duidelijk. Je wilt het openbaar maken. Als je niet goed speelt, vragen mensen zich af over je karakter. Vooral als je een relatief recente coach bent. Dus het is belangrijk dat ik degene ben die zegt, ' Hé jongens, wat we goed deden, het karakter dat we hadden, die ons wedstrijden won - er is niets veranderd. Maar we moeten terug naar een punt, want we zijn wat terrein kwijt zei Lampard
Ko view in het Frame: 2 medewerkers van de club werden ziek. Het medisch onderzoek van El Shaarawy stelde de spelers en coachingstaf van Roma uit voor de wedstrijd van Serie A van gisteren met Spezia (4:3) werden geïsoleerd in de bubble als gevolg van het coronavirus. Twee medewerkers van de Club van Rome zijn geslaagd voor positieve tests, ze zijn ook geïsoleerd, meldt voetbal Italia met betrekking tot Sky Sport Italia en Corriere dello Sport. Volgens het QED-protocol werden de spelers zaterdagmorgen opnieuw monsters en bloedtesten afgenomen. Het medisch onderzoek van de middenvelder Stefan El Shaarawy, die zijn contract met Shanghai Shenhua heeft beëindigd, is uitgesteld. Volgens bronnen is het mogelijk dat de 28-jarige Italiaan ook het coronavirus heeft opgelopen
Ik denk niet dat het het seizoen zal verpesten. Normaal voor de wereld van het voetbal
Solskjaer op van de Beek: ik zou niet zeggen dat hij gelukkig is. In zijn positie zijn er spelers die echt goed zijn
Lester is geïnteresseerd in Edouard. Rogers werkte met de forward seltice
De scharnieren kunnen komen in het begin van Barca Versus Elche. Desta heeft een spierblessure