Netherlands

Rotterdammers opgepakt voor overvallen vrachtwagen PostNL

Drie Rotterdammers van tussen de 25 en 27 jaar zijn woensdagochtend vroeg aangehouden voor een overval op een vrachtwagen van PostNL in februari in Den Haag. Enkele verdachten deden zich tijdens de overval voor als agent. De overvallers gingen er vandoor met een deel van de lading uit de vrachtwagen, bestaande uit een grote hoeveelheid telefoons met een geschatte consumentenwaarde van 80.000 euro, meldt de politie.

De overval vond 3 februari plaats op industrieterrein Forepark. De vrachtwagenchauffeur was door de inzittenden van een auto, die zich voordeden als politieagenten, gesommeerd de auto te volgen. Een van de inzittenden stapte uit en gaf de chauffeur een teken de vrachtwagen aan de kant te zetten. De chauffeur volgde de aanwijzingen op, maar werd uiteindelijk met geweld overvallen.

Na de aanhoudingen woensdagochtend zijn verschillende woningen in Rotterdam doorzocht. Hierbij zijn goederen in beslag genomen die nog worden onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Rechercheurs onderzoeken nog hoe de verdachten aan politie-uniformen zijn gekomen.

Football news:

Hagedis op de kritiek van VAR: in het echte leven besteden ze geen aandacht aan gesprekken buiten het team
Echte behoefte om 5 punten te scoren in 3 rondes om La Liga te winnen
Gasperini over de 1/4 finale van de Champions League: de wedstrijd met Juventus is een imitatie van de wedstrijden met PSG
Courtois speelde 18 droge wedstrijden in het seizoen La Liga. Real ' s record is één wedstrijd verwijderd
Real Madrid won de achtste overwinning op rij en mist geen 5 wedstrijden
Er was nauwelijks contact, en zelfs buiten het strafgebied. Ex-lid van Barca ' s Raad van bestuur over de straf van real
Benzema – de eerste La Liga speler die scoort en assisteert in alle maanden