Netherlands

'Ronaldo test weer positief en mist duel met Barcelona'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Volgens verschillende Italiaanse media heeft Cristiano Ronaldo opnieuw positief getest op het coronavirus. Het lijkt daardoor uitgesloten dat de Portugees woensdag van de partij is als Juventus het opneemt tegen FC Barcelona in de Champions League.

Twee weken geleden werd bekend dat de Portugees besmet was met het virus. Daarna ging Ronaldo in quarantaine. Hij testte vorige week donderdag opnieuw positief. In de tussentijd moest Juventus het zonder hun doelpuntenmaker stellen in de Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev (2-0 winst), en in de Italiaanse competitie tegen Crotone en Hellas Verona (beide 1-1).

Juventus-trainer Andrea Pirlo liet deelname van Ronaldo in de clash met Barcelona eerder op dinsdag al in het midden. "Het is niet gemakkelijk om een hele wedstrijd te spelen na twee weken van inactiviteit, maar we hopen een keuze te hebben," zei Pirlo vooruitlopend op de uitslag van Ronaldo's test.

Ronaldo en Barça-sterspeler Lionel Messi, de twee eeuwige rivalen en de grootste sterren van het begin van de 21e eeuw, hebben elkaar niet meer ontmoet sinds Ronaldo in 2018 Real Madrid verliet voor Juventus. Hun laatste Champions League-ontmoeting dateert van 2011 toen de Catalanen de halve finale ten koste van Real Madrid bereikten. Het illustere duo is samen goed voor 11 Ballons d'Or (zes voor Messi, vijf voor Ronaldo) en 246 goals in de Champions League (130 voor Ronaldo, 116 voor Messi).

Football news:

Griezmann op de wedstrijd tegen Argentinië op het WK 2018: bood Deschamps 4-4-2 en persoonlijke voogdij over Messi. Hij heeft naar Barcelona en Frankrijk geluisterd en Antoine Griezmann heeft zijn herinneringen aan het WK 2018 en de Euro 2016 gedeeld. Over het WK 2018 was het duidelijk dat je iets groots kunt doen door te kijken naar de intensiteit waarmee ons team trainde. Deschamps belde de spelers om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Argentinië, en ik stelde voor dat hij te verdedigen op een 4-4-2 manier, waar Konte persoonlijk zal zorgen voor Messi. Deschamps zei: Denk je dat erAttico is. Maar uiteindelijk luisterde hij naar mij (Frankrijk versloeg Argentinië in de 1/4 finale met een score van 4:3-ca. Showsport). Dankzij dit toernooi begon ik herkend te worden in Frankrijk, omdat ze alleen Real Madrid en Barcelona volgen. Ik verloor twee finales in een korte periode (de 2015-16 Champions League finale met Attetico en de Euro 2016 final met Frankrijk-CA. En wilde geen football meer kijken. Ik was niet gerustgesteld door het feit dat ik de beste speler van het toernooi Griezmann zei
Ex - Inter defender Maicon kan naar Sona verhuizen van de winnaar van de Serie D
IFAB over het spelen met je hand: niet elke aanraking van de bal is een overtreding. De eindbeslissing berust bij de scheidsrechter
Griezmann, toen ik Atletico verliet, had ik verandering nodig. De beslissing was zeer moeilijk
Barcelona was de naam van Masserano om de gewonde Pique te vervangen. Javier weigerde (Eduardo Inda)
Inter wil Giroud ondertekenen in Januari
ISCO agent: hij wil proberen te spelen in een andere competitie