Netherlands

Rod Stewart ontdekte op bijzondere manier dat hij vader was

Entertainment

39 minuten geleden Aangepast: 14 minuten geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Rod Stewart kwam er op een wel heel bijzondere manier achter dat hij een dochter had. De 75-jarige rockzanger kreeg zo'n dertig jaar geleden van zijn bandleden te horen dat er een dame was wiens neus wel erg op die van hem leek.

"Rod was pas 18, dus ze hebben dit meisje ter adoptie aangeboden"

De vermeende dochter van Stewart meldde zich bij de balie van de studio waar de band toen opnames had. Ze vroeg of ze Stewart kon ontmoeten en hij stuurde vervolgens een bandlid op haar af. Die leek vrijwel direct overtuigd te zijn van het bloedverwantschap door "de grote neus", vertelt bandlid Jim in de Stars Cars Guitars podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Elton John gaat vuile was Rod Stewart buiten hangen'

De toen 45-jarige Stewart kwam erachter dat de 21-jarige vrouw Sarah inderdaad zijn dochter was. Toen hij 18 was had hij namelijk een affaire met de moeder van Sarah. "Rod was pas 18, dus ze hebben dit meisje ter adoptie aangeboden en op haar 21e mocht ze erachter komen wie haar vader was", sluit Jim af.

Football news:

Gasperini over de nominatie voor de beste coach van het jaar award: als we Liverpool verslaan, misschien krijg ik een paar stemmen
Julian Nagelsmann: Leipzig wil PSG Het Laatste gevoel geven dat ze het hebben over
Tuchel Pro Champions League: wedstrijd met Leipzig-de finale van onze groep
Antoine Griezmann: het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Ik heb genoeg van Barcelona, Antoine Griezmann heeft z ' n Interview met Movistar aangekondigd. In het bijzonder zal de Fransman spreken over zijn relatie met de Catalaanse striker Lionel Messi. Ik heb niet meer opgetreden sinds de presentatie [op de dag dat ik lid werd van Barca]. Zoals ik die dag al zei, Ik wil niet buiten het veld spreken, maar erop. Dat ben ik. Voetbal spelen is waar ik het beste in ben. Maar het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Er zijn veel dingen verzameld. Ik heb er genoeg van Diario Sport citeerde Griezmann als gezegde. Moe om de oorzaak van alle problemen te zijn.Het was luidruchtig rond Messi en tijdens de pauze voor de nationale ploegen-Griezmann' s voormalige agent liep over
West Brom keeper op brunu ' s penalty: je moet niet springen voor de kick
Brugge coach op de wedstrijd met Borussia: als je alleen verdedigt, heb je een betere kans om te verliezen
Mason mount: Chelsea ' s doel is altijd nummer 1 te zijn in alle competities en trofeeën te nemen