Netherlands
This article was added by the user Aiden Collins. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Reserveren maar! Bij dit restaurant kun je onbeperkt carpaccio eten

onbeperkt carpaccio

Heb je donderdag 19 mei nog geen plannen? Dan kun je bij Bistro Bootsma in Arnhem een tafel reserveren om onbeperkt carpaccio te eten.

All you can eat carpaccio

Liefhebbers van all you can eat-concepten en mensen die standaard carpaccio als voorgerecht bestellen, kunnen op 19 mei hun hart ophalen. Bistro Bootsma serveert dan onbeperkt carpaccio in hun binnentuin en het klinkt nu al veelbelovend. Op social media hebben ze het menu (drie keer raden wat er op staat) alvast gedeeld. Met truffel, wasabi of toch pesto: voor één keer hoef je niet te kiezen wat je op je carpaccio doet.

Vol is vol

Klein probleempje: er zijn natuurlijk een maximum aantal tafels voor de gasten beschikbaar. Vol is nu eenmaal vol, dus als je in de buurt van Arnhem woont en graag onbeperkt wil smikkelen, moet je er snel bij zijn. Een avond carpaccio eten mét een dessert – wij zouden voor de chocolade fondant gaan – kost € 32,50. Reserveren doe je op de website.

Is Arnhem niet in de buurt? Je kunt in Ede en Breda ook terecht bij restaurants waar ze verschillende soorten carpaccio serveren.

Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.