Netherlands

Republikeinse leider in Senaat belooft ordelijke machtsoverdracht

De Republikeinse leider in de Amerikaanse Senaat, Mitch McConnell, belooft een ordelijke machtsoverdracht na de presidentsverkiezingen. Hij deed dat nadat president Donald Trump daar twijfel over zaaide. „We zullen zien wat er gebeurt”, zei Trump woensdag op de vraag of hij een vreedzame machtsoverdracht garandeert als hij de verkiezingen verliest.

„De winnaar van de verkiezing op 3 november zal op 20 januari worden geïnaugureerd”, twitterde McConnell. „Er zal een ordelijke transitie zijn, zoals elke vier jaar is gebeurd sinds 1792.”

Ook andere partijgenoten van Trump in het parlement spraken zich uit voor een vreedzame machtsoverdracht, zoals de Amerikaanse grondwet voorschrijft.

Trump lijkt niet van plan te zijn het Witte Huis zonder slag of stoot te verlaten als hij verliest van zijn Democratische rivaal Joe Biden. Hij zei te verwachten dat de verkiezingen uitmonden in een rechtszaak voor het Hooggerechtshof. Dat gebeurde al eens in 2000.

Football news:

Van Dijk opereerde met succes na een knie ligament blessure opgelopen in de wedstrijd tegen Everton
Eriksen over waarom hij niet genoeg speelt voor Inter: Vraag Conte
Allison over de verwonding van Van Dijk: het was een optionele actie van Pickford, 100%
Voor publieke masturbatie werd de middenvelder anjera El-Melali veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf op proeftijd
We blijven het beste team in de geschiedenis verzamelen. Nu de rechtse verdedigers van de
Ryan Giggs: het kan 15-20 jaar duren voordat de Manchester United titel
Galaxy ontsloeg hoofdcoach Skelotto Guillermo Barros Skelotto vertrekt als hoofdcoach van de Los Angeles galaxy. De club kondigde het ontslag van de specialist aan. Dominic Kinnear is benoemd tot waarnemend hoofdcoach. Gezien de resultaten hebben wij besloten de andere kant op te gaan. Galaxy is een club met een kampioensmentaliteit. Als club hebben we een collectieve verantwoordelijkheid en iedereen zou de schuld voor de huidige situatie van de club moeten delen. Ik neem de verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten en geloof dat we de juiste weg kunnen vinden voor dit team en onze clubzei Galaxy CEO Dennis te Klose. Sinds 2019 werkt Skelotto voor de Los Angeles-Club