Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Reese Witherspoon gaat scheiden na huwelijk van bijna twaalf jaar

Door onze nieuwsredactie

Reese Witherspoon en haar man Jim Toth gaan scheiden. De Amerikaanse actrice en de talentenmanager waren op enkele dagen na twaalf jaar getrouwd.

"We hebben wat persoonlijk nieuws te delen...", schreef het stel in een persoonlijke verklaring die in handen is van het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is met veel zorg en aandacht dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om te scheiden. We hebben samen zoveel prachtige jaren genoten en gaan vooruit met diepe liefde, vriendschap en wederzijds respect voor alles wat we samen hebben gecreëerd."

De 47-jarige Witherspoon, bekend van onder meer de Legally Blonde-reeks, en de 52-jarige Toth laten weten dat hun grootste prioriteit nu de zorg voor hun tienjarige zoon Tennessee James is. Het stel vraagt dan ook om de privacy van de familie op dit moment te respecteren.

Het is voor Witherspoon de tweede keer dat ze gaat scheiden. In 2008 scheidde ze van acteur Ryan Philippe, met wie ze sinds 1999 getrouwd was. Uit dat huwelijk heeft Witherspoon twee kinderen: Ava Philippe (19) en Deacon Reese Philippe (23).