Netherlands

Rechercheonderzoek na drugsvondst Rijswijk

RIJSWIJK - De politie is al twee dagen bezig met een onderzoek naar een drugsvondst in Rijswijk. De drugs werden dinsdag ontdekt in een bedrijfspand aan de Zuiderweg na een melding van stankoverlast. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Wat er precies is gevonden in het pand, wil een woordvoerder niet zeggen. De politie doet al sinds de vondst geheimzinnig. 'Het gaat om een lopend onderzoek en we kunnen daarom nog niet veel melden.' In eerste instantie werd de brandweer dinsdagmiddag gealarmeerd. Daarna heeft de politie de zaak overgenomen, onder meer met agenten in kogelwerende vesten.

Een woordvoerder kan nog niet zeggen wanneer er meer informatie kan worden gegeven. De politie had dinsdagavond in ieder geval geen behoefte aan fotografen die beelden wilden maken van het pand en richtte onder meer koplampen met groot licht richting de camera's.

LEES OOK: Hennepkwekerijen op wielen ontdekt bij bedrijfspand in De Lier

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record