logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Rapper Snelle maakt zijn relatie Insta-official

Entertainment

15 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het heeft even geduurd, maar nu is het écht officieel: MC Snelle (24) heeft zijn relatie met liefje Sterre bevestigd op Instagram. De rapper deelt foto's van hun liefdestripje naar Parijs en maakt het zo Insta-official.

"Vreselijk misdragen in Parijs", schrijft Snelle bij een aantal kiekjes en video's van zijn liefdestripje naar Parijs met zijn vriendin Sterre. Bovendien is het de eerste keer dat de rapper duidelijk maakt een relatie te hebben met de blondine. Al maanden speculeerden zijn fans over de mogelijke liefde tussen de twee. Maar met zijn hashtag #InstaOfficial is het wel duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Snelle komt met nóg een show naar AFAS Live

En Snelle's fans zijn heel blij voor de rapper. "Zo cute", vindt er eentje. "Heerlijk hoor. Geniet ervan", reageert een ander. "Is je gegund", "Scheetjes" en "Leuk stel hoor" zijn een paar van de overige opmerkingen die onder de zoete kiekjes worden geplaatst. Hoe lang de twee een relatie hebben, blijft onduidelijk. Wat wel duidelijk is: het gigantische succesjaar van Snelle. In de video hieronder blikt hij terug op alles wat hij heeft meegemaakt in 2019. 

Themes
ICO