Netherlands

Rachel Hazes hoopt op verzoening kinderen op 50ste verjaardag

Entertainment

3 minuten geleden Aangepast: 32 seconden geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het is een bijzonder jaar voor Rachel Hazes (49). In maart wordt zij namelijk vijftig en dat belooft één groot feest te worden. Toch heeft de weduwe van André Hazes maar één wens: dat haar kinderen samen op haar verjaardagsfeestje verschijnen.

"Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben?"

In een interview met Story vertelt Rachel dat ze alles op alles zet om haar kinderen weer te herenigen. "Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn", zegt ze over haar vijftigste verjaardag. "Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders."

Ze denkt dat het ooit wel weer goedkomt tussen haar kinderen. "Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes is meer dan een beetje verliefd

Het is geen geheim dat de band tussen Rachel en haar kinderen Roxeanne (26) en André (25) ups en downs kent. De moeder had zelfs lange tijd geen contact met haar zoon, mede doordat hij toen een relatie had met Monique Westenberg. De dames konden op zijn zachtst gezegd niet door één deur.

In 2017 verbaasden Rachel en André vriend en vijand door toch samen kerst te vieren. Helaas leek deze familiereünie van korte duur. Sinds vorig jaar oktober zien moeder en zoon elkaar weer regelmatig. Sterker nog: ze doen bijna alles samen. Rachel was bij de concerten van haar zoon in Ahoy, ze vierden samen kerst en waren samen een weekendje naar Rome. Voor het Italiaanse tripje waren ook hun partners uitgenodigd. Rachel nam haar nieuwe vriend Mike mee en André zijn nieuwe vriendin Bridget. In tegenstelling tot Monique, kan Rachel het uitstekend vinden met haar nieuwe schoondochter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes: 'Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind'

André had niet alleen ruzie met zijn moeder, maar ook de band met zijn zus Roxeanne is flink bekoeld. De twee hebben al jaren geen contact meer; hun zoontjes hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Als de twee Hazes-telgen samen optreden tijdens Holland Zingt Hazes, zorgen ze ervoor dat ze elkaar achter de schermen niet tegenkomen. 

Rachel heeft uitstekend contact met André en Bridget. Ze zetten de bloemetjes zelfs flink buiten:

Football news:

Tiago Alcantara-Messi onder de middenvelders. Zijn balbeweging en controle van lucifers is een esthetisch plezier
Yeovil van Engeland ' s 5e divisie about De Gea: Nee, Ik ben niet geïnteresseerd. Sorry, David
Henderson is de beste speler van Liverpool in het seizoen 2019/20
Massimo Moratti: de eigenaars van Inter hebben alles wat ze nodig hebben om Messi mee te nemen
Gagliardini op de wedstrijd met Shakhtar: ze zijn sterk, maar Inter is vastbesloten
De President van Attico Madrid bij het vertrek van de Champions League: niet onze avond. Ze hadden geluk om twee keer te scoren, we hebben een goed team
Verdediger Lyon van Marsal: we denken erover om de finale van de Champions League te bereiken. We hebben een grote kans om te winnen