Netherlands

Rachel Hazes hoopt op hereniging kinderen: ‘Ik doe erg mijn best’

Nog twee maanden en dan blaast Rachel Hazes vijftig kaarsjes uit. Voor deze datum heeft de brunette maar één wens: haar kinderen samen op het verjaardagsfeest.

Dat vertelt ze in een interview met Story.

‘Ik doe mijn best’

Rachel doet er alles aan om haar kinderen weer te herenigen. “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders.”

“Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben?”, vervolgt de weduwe van André Hazes. “Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.”

Verhoudingen

Het is al langer bekend dat de verhoudingen tussen Rachel, Roxeanne en André Hazes niet altijd even soepel verlopen. Na lange tijd geen contact te hebben gehad, spreken Rachel en André elkaar inmiddels weer. Zo was de brunette bij het concert van haar zoon en vierden ze samen kerst.

Roxeanne en André spreken elkaar al jaren niet meer, zelfs hun zoontjes hebben elkaar nog nooit ontmoet. Het is dan ook de vraag of de twee binnenkort weer door één deur kunnen.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: Marco Borsato heeft een burn-out en stopt voor onbepaalde tijd met optreden

Football news:

Een unieke special voor city scoorde voor Lyon: Cornet zet alleen hen in de Champions League. En de Fransen verliezen niet met zijn doelen
Pep had de leeuwenkapitein niet nodig. Zijn hele jeugd speelde hij blootsvoets en voegde daar naast zijn vriend van Dijk aan toe
Golovin scoorde en assisteerde in Monaco ' s friendly met AZ
Mueller Pro 8:2 met Barca: we hadden het spel niet zo in de hand, zelfs niet in de wedstrijd met Brazilië in 2014
Als PSG de Champions League niet wint, zal het geen mislukking zijn
Arsenal onderzoekt de overdracht van Pepe voor 72 miljoen pond. De club wil weten of hij te veel betaalde
Manchester United weet hoeveel pijn het doet om te verliezen in de halve finale. Het is tijd voor de leidende spelers om zichzelf te bewijzen