Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Quinty Trustfull laat niet aan zichzelf sleutelen: ‘Wil op natuurlijke manier oud worden’

quinty trustfull

Koffietijd’s Quinty Trustfull (51) is absoluut niet van plan botox of fillers in te laten spuiten of onder het cosmetische mes te gaan. Aan haar gezicht en lichaam géén polonaise, vertelt de presentatrice aan 100%NL.

Sterker nog, ze omarmde vijftig worden “met heel mijn hart”. Quinty verloor haar moeder toen deze 58 was, en haar man Orlando moest afscheid nemen van zijn broer toen hij nog maar 26 was. “Dat zijn wel dingen die een enorme klap hebben gegeven en het maakt dat je alles in perspectief ziet.”

Dat perspectief betekent voor de presentatrice dat je ouder worden vooral moet omarmen, het is immers lang niet iedereen gegeven. “Het is ook de reden waarom ik gewoon op een natuurlijke manier oud wil worden, zonder aan mezelf te laten sleutelen, en daar ook content mee te zijn.”

Oppasoma

Het ouder worden brengt bovendien zat mooie dingen mee, zoals – hoopt Quinty – het grootouderschap. “Ik kan niet wachten. Dat je eigen kind een ouder wordt, is volgens mij het mooiste wat je kunt meemaken.” En mocht een kleinkind zich aandienen, “een godsgeschenk” zou de presentatrice dat vinden, dan zou ze maar wat graag oppasoma zijn. “Ik heb ook al gezegd: ‘Je hoeft allebei niet te stoppen met werken, want ik kan altijd oppassen’. Ook al zit ik in het buitenland, ik kom terug. Ik ben zo gek op kleine kinderen.”