Netherlands

Puppy Giorgio gewond nadat pootjes tussen roltrap komen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Een pijnlijke gebeurtenis voor puppy Giorgio vorig weekend. Het dier kwam met beide voorpootjes tussen de roltrap terwijl zijn baasjes aan het winkelen waren in het winkelcentrum in Amstelveen.

Het ging mis op de roltrap in warenhuis Hudson's Bay, schrijft de Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland op Facebook.

Veel bloed

Een chauffeur van de dierenambulance was niet aan het werk, maar wel in de buurt en besloot het diertje van zeven maanden oud te helpen. "Er was behoorlijk veel bloed. Onze chauffeur bekeek waar het bloed vandaan kwam en al snel bleek dat aan beide poten een nagel was gescheurd, wat erg veel bloed gaf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe formule: zo reken je uit hoe oud je hond is in mensenjaren

Kort daarna arriveerde ook de dierenambulance zelf. Medewerkers hebben beide poten verbonden om het bloeden te stoppen. Daarna zijn ze snel doorgereden naar een dierenarts. Daar bleek dat Giorgio's nagels tot op het nagelbed (het roze gedeelte van de nagel) waren gescheurd.

Veel pijn

"Giorgio had erg veel pijn. De dierenarts besloot de poten opnieuw in het verband te zetten en hem de tijd te geven te bedaren."

Inmiddels gaat het een stuk beter met de hond. "Afgelopen dinsdag is Giorgio onder narcose geholpen. Hij moet nog even in het verband en dan kan hij gewoon weer pijnvrij verder."

Football news:

Robinson on bale: een van de tien jubileumdeals voor Tottenham en een speler van wereldklasse
Fulham wil de Leipzig striker Lukman in Leipzig huren. Fulham wil hem huren. De Londenaren praten met de Duitse club
We gaan op onze knieën, maar is vooruitgang zichtbaar? Hoofdcoach Steve Bruce uitte zijn houding ten opzichte van de antiracistische beweging Black Lives Matter (black Lives matter - approx. Showsport). We applaudisseerden voor de Nationale Gezondheidsdienst [voor het werken tijdens de pandemie] elke donderdag om 20:00 voor een aantal weken, totdat iemand besloot dat alles ging hun weg. Als we op één knie gaan zitten, is dat geen probleem voor mij, Maar ik begrijp Les Ferdinand ' s woorden. We maken dit gebaar, maar zien we enige grote vooruitgang? Dit is een grote vraag. We moeten overal ter wereld verbeteringen aanbrengen
Benteke alli op PSG: spelen met Neymar en Mbappe zal zijn niveau verhogen. Dele zal geweldig zijn. Voormalig Tottenham striker Darren bent heeft zijn mening gedeeld over de mogelijke transfer van spurs middenvelder Dele alli naar PSG. Het zal geweldig zijn voor alli. We weten dat Ligue 1 niet zo competitief is als de Premier League
Sandro Tonali: Zlatan is een voorbeeld voor Milaan en een idool voor iedereen
PAOK FC heeft striker Colak getekend. Hij stond vorig seizoen in de top 3 voor doelpunten in de Kroatische competitie
Stan Collymore: bale in Tottenham is een zet voor losers. Stan Collymore, voormalig Liverpool striker, vergeleek het transferbeleid van de Rods en Tottenham. De ondertekening van Tiago Alcantara door Liverpool en Gareth Bale door Tottenham vorige week is een duidelijk voorbeeld van de kampioenen die de ene kant op gaan en de andere kant op gaan. Tiago had geen verbinding met Liverpool voordat de club besloot hem te tekenen. In dit geval beoordeelde Klopp zijn team, keek Tiago aan en zei: hij heeft wat wij missen. Laten we tekenen. Dit is volledig in strijd met de koers van de spurs' ten aanzien van Bale, die alleen terug kwam omdat hij voor hen speelde. Ja, bale is een wereldklasse speler als hij op zijn hoogtepunt is. Maar hij speelde maar 20 wedstrijden voor Real Madrid vorig seizoen. Hoe goed ze ook zijn, hoeveel 31-jarigen zullen in het zicht zijn van de huidige kampioenen of teams met kampioenschapsambities als ze amper een jaar hebben gespeeld? Daarom is dit een puur emotionele beweging die kan werken, maar alleen onder de juiste omstandigheden. Maar kampioenen gaan niet die kant op, alleen verliezers doen dat, zei Collymore