Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

PSV wint nu wél van FC Emmen en plaatst zich voor kwartfinales bekertoernooi

Door onze sportredactie

PSV heeft zich woensdag zonder al te veel problemen geplaatst voor de kwartfinales van het TOTO KNVB Beker. De Eindhovenaren waren in het Philips Stadion met 3-1 te sterk voor FC Emmen, dat twee weken geleden in de Eredivisie nog won van PSV.

PSV stond door twee goals van Jarred Branthwaite binnen veertien minuten al op een 2-0-voorsprong. Mark Diemers maakte de wedstrijd kort na rust met een fraai doelpunt weer spannend. Een kwartier voor tijd bepaalde Luuk de Jong de eindstand.

De wedstrijd in Eindhoven toonde weinig gelijkenissen met de verrassende winst van Emmen twee weken geleden tegen PSV. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij ging toen nog met 1-0 onderuit.

In de slotfase maakte Olivier Boscagli zijn rentree bij PSV. De verdediger liep in april vorig jaar een zware knieblessure op en stond tien maanden aan de kant.

Naast PSV-FC Emmen staan er woensdagavond nog twee achtste finales op het programma. SV Spakenburg is om 20.00 uur begonnen aan de thuiswedstrijd tegen VV Katwijk en om 21.00 uur neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen NEC.