Joël Drommel voelt zich volledig verantwoordelijk voor de 2-1-nederlaag die PSV zaterdag leed bij Willem II. Bij het winnende doelpunt van de thuisclub ging de keeper enorm in de fout.

Drommel zag een kwartier voor tijd een schot van Ché Nunnely recht op zich afkomen. De inzet leek eenvoudig te keren, maar via zijn vingers stuiterde de bal toch over de doellijn.

"Ik wil de bal klemmen, maar hij schiet er gewoon doorheen", zei een aangeslagen Drommel bij ESPN. "Het is een hele grote fout en daardoor verliezen we vanavond. Ik voel me echt, echt heel klote."

Drommel, die in de twintigste minuut al werd gepasseerd door zijn eigen spits Eran Zahavi, had grote delen van de wedstrijd niets te doen. Waar zijn collega Timon Wellenreuther aan de andere kant een geweldige wedstrijd keepte, gaf Drommel op het beslissende moment dus niet thuis.

"Dit zijn vaak de moeilijkste wedstrijden. Als je veel te doen krijgt, kan je in de partij groeien. Dat zie je aan Timon." Toch wil de voormalig doelman van FC Twente het niet als excuus aanvoeren. "Het is gewoon heel slecht en heel pijnlijk. Dit gaat me ook niet meer gebeuren."

Voor PSV is het na de 0-4 tegen Feyenoord de tweede nederlaag op rij. De Eindhovenaren verspelen zo de tweede plaats in de Eredivisie aan Willem II.