Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Populairste Netflix-serie ooit Squid Game krijgt officieel tweede seizoen

Netflix heeft officieel een tweede seizoen van het immens populaire Squid Game aangekondigd. De serie is de populairste ooit op de streamingdienst, maar nieuws over een nieuw seizoen bleef tot nu toe uit.

Hwang Dong-hyuk, maker van de serie, kondigt het nieuws in een brief aan fans aan. "Een nieuwe ronde komt er aan", heeft de brief als bovenschrift gekregen.

"Het heeft twaalf jaar geduurd om het eerste seizoen Squid Game te maken, maar slechts twaalf dagen nodig gehad om het de populairste Netflix-serie ooit te maken. Als schrijver, regisseur en producent van Squid Game wil ik iedereen daar ontzettend voor bedanken", aldus Dong-hyuk.

"Gi-hun komt terug, The Front Man komt terug. Seizoen 2 komt er aan", schrijft de maker verder. Hij kondigt aan dat het tweede seizoen mogelijk het vriendje van personage Young-hee zal introduceren.

Squid Game is wereldwijd door zo'n 142 miljoen gebruikers van Netflix bekeken. De serie gaat over een samenleving waarin een mysterieuze organisatie mensen met schulden rekruteert om in een reeks ogenschijnlijk kinderachtige spelletjes te strijden om 38 miljoen dollar. Het merendeel van deze spelers komt op brute wijze om het leven.

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.