Netherlands

Politieagent Rotterdam opgepakt om drugsbezit en witwassen

Rotterdam De man werkte bij de eenheid Rotterdam als hoofdagent. Hij moet ten minste veertien dagen in voorarrest blijven.

Een 30-jarige hoofdagent uit Rotterdam is vorige week aangehouden door de politie. De man wordt verdacht van witwassen, drugsbezit, schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie. Dat heeft het Openbaar Ministerie maandag bekendgemaakt.

De politie startte een onderzoek naar de man nadat een melding was binnengekomen dat een agent bij het bureau informatie zou hebben gelekt. De hoofdagent in kwestie is maandag voorgeleid en moet nog minstens veertien dagen in voorarrest blijven. Het OM heeft niet bekendgemaakt welke drugs de agent bij zich had, en om welke hoeveelheden het ging. Ook is onduidelijk wat de aard van de informatie is die is gelekt. Het OM wilde hier desgevraagd niets over kwijt.

Het bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten van de eenheid in Rotterdam doet samen met het OM verder onderzoek.

Football news:

De Heer Gasperini (PPE). - (it) mijnheer de Voorzitter, ik wil de Heer Gasperini gelukwensen met zijn verslag. Moesten we onze handen afhakken?
Sarri Pro 2:2 met Atalanta: we speelden met een van de beste teams in Europa op dit moment
Pep Guardiola: Manchester City heeft een plaats gewonnen in de Champions League op het veld. Ik hoop dat de UEFA ons toestaat te spelen
Atalanta breidde hun onverslagen streak uit tot 14 wedstrijden en staat op de derde plaats in de Serie A
Ronaldo scoorde zijn 27e doelpunt in de Serie A, waarmee hij een penalty maakte in de wedstrijd tegen Atalanta. Immobile heeft 29 ballen
Sterling scoorde 27 goals voor het seizoen en brak zijn record. Hij scoorde een hattrick tegen Brighton
Drie Atalanta spelers hebben 15+ goals gescoord in de Serie A seizoen. Dit is het beste resultaat sinds 1952