Netherlands
This article was added by the user Zoe Martin. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Politie zoekt bestuurder die jongetje meenam in witte bestelbus

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus. De bestuurder zou woensdagmiddag een 6-jarige jongen korte tijd hebben meegenomen in zijn bestel bus. Daarna is de jongen weer uit de bus gelaten. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en is op zoek naar getuigen.

Ook vraagt ze de bestuurder van de bestelbus om zich te melden. De politie heeft nog geen aanwijzingen dat er strafbare feiten zijn gepleegd.

De jongen fietste woensdagmiddag rond kwart voor vier op de Kruisbaan in Someren. Daar werd hij aan gesproken door een man in een witte bestelbus. Die vroeg de jongen om hulp bij het uitladen van zijn bus. Daarna nodigde hij de jongen met fiets uit in de bus.

Vervolgens hebben ze enkele minuten rond gereden waarna het kind op de Nederweersteweg weer uit de bus is gelaten. Vermoedelijk heeft de bus over de Hugterweg, Hugten en de Koenraadweg gereden.

Wat er precies in het busje is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Volgens de politie zijn er nog geen aanwijzingen dat er strafbare feiten zijn gepleegd. Toch wil de politie in contact komen met de betreffende chauffeur.

Mensen die iets hebben gezien van het voorval kunnen zich melden bij de politie. Ook camerabeelden en dashcambeelden zijn welkom bij de politie.

Het witte bestelbus is vermoedelijk een Volkswagen Transporter (verlengd model), met geblindeerde ramen en met 5-spaaks velgen. Mensen die deze bus hebben gezien voor of na het incident, kunnen dat bij de politie melden.