Netherlands

Politie verspreidt herkenbare beelden overvallers JD Sports

Vier verdachten

20 minuten geleden Aangepast: 19 minuten geleden

Beeld © Politie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De politie heeft beelden naar buiten gebracht van vier jonge verdachten van een winkeldiefstal in de sportzaak JD Sports in Amsterdam.

Ze maakten deel uit van een groep van zeven jonge jongens die er op donderdagavond 7 november vandoor gingen met diverse kledingstukken. 

De verdachten zijn vastgelegd op beveiligingscamera's. Ze kregen eerder twee weken de tijd om zich te melden bij de politie, maar deden dit niet. Daarom zijn de beelden nu gepubliceerd:

De vermoedelijk minderjarige jongens wisten allemaal te ontkomen. Volgens winkelmedewerkers hadden ze messen bij zich. De politie toont alleen beelden van de verdachten die kleding hebben gepakt.

Plunderingen

Ook in filialen van JD Sports in Brussel en Luik zouden plunderingen hebben plaatsgevonden. In Amsterdam werd een dag later een kledingwinkel van Lacoste op het Rokin bestolen, eveneens door een grote groep jongeren. De politie arresteerde twee van hen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plunderende jongeren: 'Iedere puber experimenteert, sommigen zijn wat extremer dan anderen'

Een woordvoerster zegt dat de politie nog onderzoekt of er een verband is tussen deze zaken. "Hopelijk kunnen de verdachten ons daar meer over vertellen."

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record