Netherlands

Politie rolt drugsnetwerk in regio Arnhem op

Zeven mannen uit de regio Arnhem hebben volgens de politie samen een drugsnetwerk gevormd. Ze zijn de afgelopen weken opgepakt na een onderzoek dat maanden heeft geduurd. Het onderzoek begon naar aanleiding van anonieme meldingen, aldus de politie vrijdag.

Maandag pakte de politie twee mannen van 27 en 28 jaar uit Arnhem op, die als dealers zouden hebben gewerkt. In hun huizen vond de politie ruim 60.000 euro aan contant geld. In Velp werd een 44-jarige man gearresteerd. In zijn huis lagen attributen om drugs te versnijden en te verpakken, naast een voorraad harddrugs.

Tijdens het onderzoek stuitte de politie op andere dealers die in de omgeving van Zevenaar en Duiven werkten. Vier verdachten zijn daarvoor gearresteerd. In Tolkamer en Zevenaar namen agenten luxe goederen en auto’s, een grote handelshoeveelheid cocaïne en 35.000 euro aan contant geld in beslag. Het onderzoek gaat nog door en meer aanhoudingen zijn niet uitgesloten volgens de politie.

Football news:

Napoli spelers kwamen in t-shirts met Maradona ' s naam en nummer 10 voor de Europa League wedstrijd
Daniele Bonera: Milan is blij met het spel met Rijsel en betreurt het resultaat
Neymar op Maradona: u zult altijd in onze herinnering blijven. Voetbal is u dankbaar
Als football een film was, zou Diego zijn hoofdpersoon zijn. Showsport lezers nemen afscheid van Maradona
Napoli fans hielden een vuurshow voor het stadion ter nagedachtenis aan Maradona
Maradona tekende documenten over balsemen en exposeren. De familie wist niet dat ex-Argentina striker Diego Maradona stierf aan een hartstilstand op 25 November. Volgens de journalist Hernan Castillo heeft de voetballer documenten ondertekend waarin staat dat hij na zijn dood moet worden gebalsemd en tentoongesteld. Er zij op gewezen dat de familie van Maradona dit pas in de laatste uren ontdekte en verrast was. Daarover is nog geen besluit genomen. Op dit moment vindt in het presidentieel paleis in Buenos Aires een afscheidsceremonie voor Maradona plaats. Het lichaam wordt in een gesloten kist gelegd
Zorc over de toekomst van Nederland: we hebben lange termijn plannen met hem