Netherlands
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Politie gaat uit van opzet bij dodelijke aanrijding in Oosterhout

Foto: Marcel van Dorst, SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst, SQ Vision

De politie verdenkt een 26-jarige man uit Raamsdonksveer ervan dat hij zaterdag rond kwart over twaalf op de Burcht in Oosterhout opzettelijk met zijn auto een 31-jarige man uit die plaats heeft aangereden. De Oosterhouter overleed ter plaatse. De betrokkenen zijn bekenden van elkaar. De verdachte wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het ongeluk gebeurde zaterdag rond het middaguur in de Ridderstraat. Een 31-jarige voetganger uit die plaats overleed nadat hij was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto, een 26-jarige man uit Raamsdonksveer, is daarna uitgestapt en weggerend. Later op de middag meldde hij zich op het politiebureau waar de man is aangehouden.

De auto kwam tegen een schuur tot stilstand. Het slachtoffer raakte bekneld onder de auto en overleed ter plaatse. Het ongeluk gebeurde op een weggetje achter een aantal woningen. Het onderzoek van de politie werd bemoeilijkt omdat er bij het weghalen van de auto kans zou zijn op instortingsgevaar van de schuur. Het slachtoffer kon daardoor moeilijk worden bereikt. De politie sprak zaterdag van een complex onderzoek.

LEES OOK: Verdachte meldt zich na doodrijden voetganger, mogelijk opzet in het spel

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...