De dood van de Amerikaanse opperrechter Ruth Bader Ginsburg houdt politiek Amerika in haar greep. De Democraten willen dat er wordt gewacht tot na de verkiezingen met de benoeming van een nieuwe rechter voor het Hooggerechtshof. President Trump lijkt daar niet op te willen wachten en zegt nog deze week met een opvolger te komen. Amerikadeskundige Victor Vlam licht de situatie toe in de Dit wordt het nieuws-middagpodcast.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de woensdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: [email protected]

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.