Netherlands

Pikante naaktshoot zorgt voor schaamrood bij Het Perfecte Plaatje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Er gaat geen seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' voorbij zonder naaktshoot. Ook ditmaal ontkomen de deelnemende BN'ers daar niet aan en dat zorgt soms voor ongemakkelijke momenten. Vooral voor EO-presentator Bert van Leeuwen (60) blijkt het geen makkelijke opdracht.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers.

"Ik wil nu zelf heel graag naakt onder die douche"

De kandidaten moeten ervoor zorgen dat de naakte modellen erotisch op de gevoelige plaat worden vastgelegd. "Dit is niks voor mij", verzucht Bert van Leeuwen. "Ik ben gewoon een nette huisvader die af en toe vogeltjes fotografeert." Toch zal ook hij eraan moeten geloven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia blikt 'met pijn in het hart' terug op Perfecte Plaatje

Om de keuze voor de modellen eerlijk te laten verlopen, mogen de kandidaten om de beurt een onderbroek van de waslijn kiezen. Van een tijgertanga tot een heuse Dries Roelvink-slip, de keuze is reuze. Aan Stefano Keizers als winnaar van de vorige opdracht de eer om als eerste te kiezen. Hij gaat voor een opvallende grote onderbroek met een poes erop.

Na het keuzemoment komen de bijpassende modellen één voor één de hoek om. "Aan de ene kant heb ik het gevoel dat ik naar haar lichaam moet kijken, want daar heb ik straks wat aan, maar dat voelt wel onbeleefd", vertelt Stefano na de ontmoeting met zijn model. Als Bibi haar model onder een douche heeft gezet, doet ze een bijzondere onthulling: "Ik wil nu zelf heel graag naakt onder die douche."

Bert van Leeuwen moet er allemaal niks van hebben. Nadat hij eerder kenbaar maakte dat deze opdracht niks voor hem is, kiest hij voor een mannelijk model, omdat hij een vrouwelijk model té ongemakkelijk vindt. "Laat mij maar lekker een kerel fotograferen, geen gezeik." Als hij zijn model de nodige aanwijzingen wil geven, komt hij echter alsnog moeilijk uit zijn woorden.

Uiteindelijk kan er maar een winnaar zijn en dat is ditmaal Janny van der Heijden. Zij weet met haar foto een 9 te scoren. Stefano komt als dagwinnaar uit de bus, maar helaas moet er ook iemand naar huis. Door een fout in de bewerking moet Miljuschka haar camera inpakken en mag ze naar huis.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Patricia en Janny stelen de show in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug te zien bij Videoland.

Alles over dit nieuwe succesvolle seizoen zie je hieronder.

Football news:

Griezmann over zijn jeugd: Ik heb geprobeerd om in 10 clubs in Frankrijk te komen, maar niemand gaf me een kans
Austin Matthew McConaughey (mede-eigenaar) bereidt zich voor op MLS: alle seizoenskaarten zijn verkocht, hoewel er maar 2 spelers in het team, en het stadion (voor $240 miljoen) is nog steeds in aanbouw
Lineker aan Liverpool: grote lof voor de spectaculaire prestatie van Klopp ondanks blessures; voormalig Engelse striker Gary Lineker deelde zijn emoties van Liverpool 's overwinning op Leicester
Griezmann op de wedstrijd tegen Argentinië op het WK 2018: bood Deschamps 4-4-2 en persoonlijke voogdij over Messi. Hij heeft naar Barcelona en Frankrijk geluisterd en Antoine Griezmann heeft zijn herinneringen aan het WK 2018 en de Euro 2016 gedeeld. Over het WK 2018 was het duidelijk dat je iets groots kunt doen door te kijken naar de intensiteit waarmee ons team trainde. Deschamps belde de spelers om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Argentinië, en ik stelde voor dat hij te verdedigen op een 4-4-2 manier, waar Konte persoonlijk zal zorgen voor Messi. Deschamps zei: Denk je dat erAttico is. Maar uiteindelijk luisterde hij naar mij (Frankrijk versloeg Argentinië in de 1/4 finale met een score van 4:3-ca. Showsport). Dankzij dit toernooi begon ik herkend te worden in Frankrijk, omdat ze alleen Real Madrid en Barcelona volgen. Ik verloor twee finales in een korte periode (de 2015-16 Champions League finale met Attetico en de Euro 2016 final met Frankrijk-CA. En wilde geen football meer kijken. Ik was niet gerustgesteld door het feit dat ik de beste speler van het toernooi Griezmann zei
Ex - Inter defender Maicon kan naar Sona verhuizen van de winnaar van de Serie D
IFAB over het spelen met je hand: niet elke aanraking van de bal is een overtreding. De eindbeslissing berust bij de scheidsrechter
Griezmann, toen ik Atletico verliet, had ik verandering nodig. De beslissing was zeer moeilijk