Netherlands

Pieter Pot breidt uit naar België

-

Online supermarkt Pieter Pot wil zijn diensten ook in België gaan aanbieden. De ‘verpakkingsvrije’ winkel gaat op zoek naar een lokale bezetting.

Dat is af te leiden uit een oproep van oprichter en directeur Joeri Schoemaker op LinkedIn. Hij zoekt om te beginnen een ‘baas België’, een performance marketeer en een assortimentspecialist.

“Ook in Vlaanderen willen wij met Pieter Pot ‘verpakkingsvrij’ boodschappen voor iedereen beschikbaar maken met onze circulaire bezorgdienst.”

Om deze claim gestalte te geven, verpakt de start-up alle producten in weckpotten. Ook, bijvoorbeeld, ketchup ontvangen klanten in glazen potten. Daarop zit statiegeld, wat ze terugkrijgen nu inleveren van de potten bij de volgende bezorging.

Pieter Pot uit Rotterdam haalde eind 2020 2,7 miljoen euro venture capital op bij SHIFT Invest, Future Food Fund en InnovationQuarter. Het had destijds rond de dertigduizend belangstellenden op de wachtlijst die klant wilden worden.

Football news:

Tebas over de Super League: deze hele situatie is een soort grap. Tenminste nu Real Madrid, Barcelona en Juve zijn genereuzer geworden
Als gevolg van de overdracht van Grealish Uit Man City, Bernardo Silva kan vertrekken. Sterling ' s toekomst is in twijfel
Jamie Carragher: als Liverpool niet versterkt, zal het moeilijk zijn om de stad van de top te gooien. En laten we niet vergeten Chelsea en Manchester United
Messi zal niet trainen met Barca totdat hij een contract ondertekent
Juventus tekent Santos voor Caio Jorge. Salaris-1,5 miljoen euro plus bonussen
Allegri op Juve: Ronaldo is vol enthousiasme. Dybala heeft een spierprobleem. Kulusevski moet worden toegevoegd
Nedved over Locatelli: Juve beschouwt haar aanbod eerlijk en goed