Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Peilings. BBB naar 33 ZETELS

Ik hoop toch echt voor de BBB dat Omtzigt deel uit gaat maken van deze partij. Op deze voet verder brengt hem ook (te) weinig.

Al die oude domme conservatieve mensen ook die niet met hun tijd meegaan en het maar niet willen snappen. Dit moeten we nog beter gaan uitleggen.
Aldus Kaag.

Dat zal een zeer lange formatie opleveren. Ik zie geen realistisch werkbare coalitie. Tijd voor een minderheidskabinet met wisselende meerderheden van stemmen.

Gezien met de laatste verkiezingen inderdaad. Er zijn toch nog genoeg vollidioten die stemmen op VVD, D66 en PvdGL.

REAGEER OOK

Kabinet Lientje I wanneer

Goedemorgen Nederland! De volgende politieke aardverschuiving dient zich aan in De Peilings van Maurice de Hond. U ziet het goed, Lientje is de allergrootste van Nederland en van de VVD66 is niets meer over. 33 ZETELS (en dat is nog zonder Omtzigt). Nederland is heroverd op de lobbycratie van consultancy en middenkader, en er gaat weer gewoon gewerkt worden. Op de akkers, op de maisvelden, op de velden, in de stallen en kassen en op de weilanden. Er hoeven geen woningen bijgebouwd worden want alle daklozen, starters en overige urgenten kunnen in de leegstaande ministeries terecht. Niemand meer met honger naar school want er is melk en gehaktballen voor iedereen! Vergeet die STAP-cursus Yoga Coach, haal gewoon uw trekkerrijbewijs!