Netherlands

Patty Brard wil eigen talkshow nieuw leven inblazen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

'Absolutely Patty' was de talkshow van Patty Brard (65) in de vroege 00's. De presentatrice blikt met heimwee terug op haar praatprogramma, vertelt ze aan 'Veronica Magazine'. Het liefst zou ze het opnieuw willen maken.

"Het was vooral zo leuk omdat het eens wat anders was"

"Dit was absoluut het leukste programma dat ik heb mogen maken", zegt de presentatrice over Absolutely Patty. Hoewel de talkshow een behoorlijke 'klus' was om te maken en 'één grote teringzooi' opleverde, kijkt ze er met veel plezier op terug. "Het was vooral zo leuk omdat het eens wat anders was." Patty vindt het in vergelijking met de praatshows van nu vooral een groot verschil. "Welke je ook kiest, het is allemaal één pot nat geworden", is ze van mening. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Appje Patty Brard hielp Koos van Plateringen van de drank af

De opnames gingen 'vaak door tot diep in de nacht', legt Patty uit. "Het motto was: zoveel mogelijk drank en gezelligheid. Dat is aardig gelukt." Ze vond Absolutely Patty zó leuk, dat ze het zo weer zou doen. "Het liefst zou ik het huis naast me kopen, de buren eruit trappen en er een mooie studio van maken", aldus de presentatrice. "Wie weet iets voor de toekomst." Patty's contract bij Talpa loopt nog een paar jaar, dus de kans bestaat dat haar talkshow weer op televisie verschijnt. 

In het interview met Veronica Magazine vertelt Patty ook over de aanwezigheid van haar dochter Priscilla tijdens de opnames van Absolutely Patty. Zo werd haar 'verdieping' in het huis gebruikt voor de visagie. In 2009 kwam er een einde aan het programma, net als Patty's band met haar dochter. Inmiddels is deze hersteld. In de video hieronder zie je alles over hun verzoening.  

Football news:

Nepomnyasjchy tegen het verminderen van de RPL tot 12 clubs: Rusland is niet bereid om een groot aantal fans op te offeren
Wolverhampton loan Willian Jose van Sociedad met een uitkoopoptie. Real Sociedad forward Jose Willian is dicht bij een verhuizing naar Wolverhampton. De Engelse club heeft ermee ingestemd de 29-jarige Braziliaan tot het einde van het seizoen te leasen met het recht om uit te kopen. Willian zal pas volgende week in Wolverhampton aankomen, omdat hij nog geen werkvergunning in Engeland heeft gekregen vanwege de nieuwe Brexit-voorschriften. Wolven zien de spits als vervanging voor de gewonde Raul Jimenez. Eerder berichtte men belangstelling voor Willian uit Letico. In 13 wedstrijden van het seizoen scoorde de speler 3 goals en maakte 1 assist. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
AC Milan is dicht bij het lenen van Tomori aan Chelsea met een 20+ miljoen euro buy-out optie
Spartak over fans veroordeeld voor het vechten op Euro 2016: Fedun persoonlijk hielp hen financieel
Lewandowski verbeterde het Bundesliga record door 22 goals te scoren in de eerste ronde
Flick on Bayern: ons doel is om op de top te blijven
Doelman Alcoyano heeft 10 redes in de wedstrijd tegen Real Madrid. Het meest in het seizoen onder de rivalen van Madrid