Jennifer Lopez en Ben Affleck, over wie al weken het gerucht gaat dat zij hun eerdere relatie nieuw leven in hebben geblazen, zijn voor het eerst kussend op de foto gezet. Onder andere Page Six plaatst maandagavond foto's van het stel, die eerder van 2002 tot 2004 samen waren.

Twee maanden geleden liet Lopez weten dat zij en Álex Rodríguez uit elkaar zijn gegaan. Het stel zou gaan trouwen, maar besloot hun verloving te verbreken. Affleck was tot januari 2021 samen met actrice Ana de Armas.

Affleck en Lopez leerden elkaar in december 2001 kennen op de set van de film Gigli. De actrice was toen nog getrouwd met danser Cris Judd, van wie ze kort daarop scheidde.

Een klein jaar later vroeg Affleck Lopez ten huwelijk. In september 2003, iets minder dan twee jaar na hun eerste ontmoeting, wordt bekend dat ze hun huwelijk uitstellen "door de overweldigende hoeveelheid media-aandacht" die ze vanwege hun bruiloft krijgen. Een paar maanden later laten ze weten uit elkaar te gaan, maar de reden wordt hierbij niet gedeeld.

In 2008 vertelt Affleck meer over de breuk. "Ik denk dat Jen en ik verliefd werden, te enthousiast waren en dat het daarom te snel ging", zegt hij in de talkshow Live. In 2016 vertelt Lopez "oprecht te hebben gehouden" van Affleck.

Na Lopez' breuk met Rodriguez wordt de actrice en zangeres gezien met Affleck. Volgens geruchten zou Lopez zelfs haar woonplaats Miami verruilen voor Los Angeles om dichterbij de acteur te kunnen zijn.