Netherlands

Overleden man aangetoffen op schip in Rotterdam

Op een schip in de Rotterdamse Waalhaven waarop verschillende mensen met corona-achtige verschijnselen in isolatie zitten, is een overleden man aangetroffen. Woensdag werd een bemanningslid van boord van het schip gehaald bij wie het nieuwe coronavirus is vastgesteld, melden de hulpdiensten.

Het schip ligt al een paar dagen in de haven. Er waren 77 mensen aan boord. Een aantal van hen was ziek, en de ziekteverschijnselen leken op Covid-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door het nieuwe coronavirus. Die mensen zijn geïsoleerd op het schip, vertelt een woordvoerder van de brandweer. „En dat is nog steeds zo.” De mensen in isolatie waren niet ziek genoeg om naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Woensdag was dat wel het geval met de man die van boord werd gehaald.

Of de vrijdag aangetroffen dode man is overleden aan de gevolgen van de ziekte, is nog onduidelijk. Daar vindt onderzoek naar plaats. In totaal zitten nu dertien mensen in isolatie op het schip. Wat er met hen gaat gebeuren, wordt nog bekeken. Om wat voor schip het precies gaat, wist de woordvoerder niet direct.

Football news:

Jan-OGE Fjortoft: Liverpool stopte met de competitie om Werner om financiële redenen
Barcelona zal een video bevatten met fans die het volkslied van de club voor de wedstrijd tegen Leganes zingen
Zinchenko over Guardiola: voetbalgenie moet er zo uitzien
Tottenham is de gastheer van Manchester United op 19 juni, terwijl Liverpool Everton speelt op 21 juni. APL zenders hebben een akkoord bereikt over de data en tijden van de wedstrijden van het Engels kampioenschap
Bruno Fernandes: ik huilde toen ze me vertelden dat er een kans was om naar Manchester United te gaan
Lovren op Liverpool spelers op de knie: wat er in de VS is gebeurd is onaanvaardbaar. We zijn allemaal gelijk, en ik wilde deze gedachte delen
De definitieve beslissing over Werner ' s overplaatsing naar Chelsea wordt volgende week genomen