Netherlands

Opnieuw meer dan 11.000 nieuwe coronabesmettingen in Duitsland

Voor de tweede dag op rij zijn er in een etmaal meer dan 11.000 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in Duitsland. Het Robert Koch Instituut (RKI), de Duitse evenknie van het RIVM, heeft vrijdagochtend nog eens 11.242 besmettingsgevallen gemeld.

Donderdag schoot het aantal nieuwe coronabesmettingen bij de oosterburen pijlsnel omhoog. Die ochtend werd door het RKI een recordwaarde van 11.287 nieuwe gevallen gemeld. Het was voor het eerst dat in 24 uur meer dan 10.000 nieuwe besmettingen zijn vastgesteld in Duitsland. Vorige week meldde Duitsland ook drie dagen op rij recordaantallen nieuwe besmettingen. Die varieerden echter rond de 6600 tot ongeveer 7800 gevallen.

Met de laatste cijfers van het RKI komt het totale officiële aantal coronabesmettingen in Duitsland op 403.291. In het afgelopen etmaal stierven in Duitsland nog eens 49 personen aan de gevolgen van Covid-19. Het totale Duitse dodental komt daarmee op 9954.

Football news:

Dybala heeft geen punten gescoord in de Serie A van dit seizoen, hij heeft 6 wedstrijden gespeeld
Giroud heeft 6 doelpunten in zijn laatste 4 wedstrijden. Hij scoorde in zijn laatste 6 wedstrijden in Chelsea ' s Premier League start
Solskjaer Pro 3:1 met West ham: erg blij met het spel. Manchester United is steeds stabieler
Marcus Rashford: Manchester United zal meer winnen met meer droge wedstrijden
Pirlo op 2:1 met Torino: na de pauze herinnerden we ons dat alles geven en jezelf opofferen in het DNA van Juve
Juve heeft geen nederlagen in de Serie A seizoen: 5 overwinningen, 5 draws
Ronaldo scoorde voor het eerst in het seizoen niet in een Serie A-wedstrijd. Er waren 8 goals in 5 wedstrijden