Netherlands

Ook WhatsApp komt met verdwijnfunctie voor foto’s en filmpjes

Foto: ANP

Gebruikers van WhatsApp kunnen voortaan foto’s en filmpjes versturen die verdwijnen zodra de ontvanger ze heeft bekeken. “Je kunt bijvoorbeeld een foto voor eenmalige weergave sturen van nieuwe kleding die je in een winkel aan het passen bent, een snelle reactie op een bepaald moment of iets vertrouwelijks zoals een wifi-wachtwoord”, aldus de berichtendienst, die eigendom is van Facebook.

Met de verdwijnfunctie volgt WhatsApp het voorbeeld van Snapchat. Toen die app opkwam, verdwenen berichten na 10 seconden. Die functie is sindsdien aangepast.

WhatsApp belooft dat het de verdwijnende berichten niet kan zien, “net als met alle persoonlijke berichten die je op WhatsApp verzendt”. Bij de verdwijnende foto’s en filmpjes komt een plaatje te staan dat duidelijk maakt de ze eenmalig worden getoond.

Football news:

Emery op 0:0 Met Real Madrid: Villarreal correct gespeeld. We hebben ze geneutraliseerd
Butragueno over 0:0 met Villarreal: er was een straf op Nacho, contact met Albiol is duidelijk
Courtois op 0:0 met Villarreal: een punt is niet genoeg voor Real Madrid. We wilden alle drie na de nederlaag van Atletico
Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets