Netherlands

Ook veel animo voor proefreis naar Gran Canaria

Foto: ANP

De inschrijvingen voor de tweede proefvakantie van Fieldlab naar Gran Canaria stromen binnen bij touroperators Corendon en TUI. Dat melden de twee bedrijven die de inschrijving maandag om 10.00 uur openden. Cijfers hebben ze nog niet.

Voor de eerste proefreis naar Rhodos kreeg touroperator Sunweb zo’n 25.000 aanmeldingen binnen voor een kleine 200 plaatsen. Beide bedrijven hielden al rekening met een grote toeloop, laten ze weten. “We hebben extra maatregelen genomen om te voorkomen dat de website plat zou gaan”, aldus een woordvoerster van TUI.

Naar Gran Canaria kunnen 180 mensen mee, bij zowel Corendon als TUI 90 reizigers. Beide bedrijven maken uit de aanmeldingen een selectie van mensen die normaal gesproken ook zo’n vakantie zouden boeken. Ook een goede verhouding tussen mannen en vrouwen vinden ze belangrijk om zo betere testresultaten te krijgen. Daarna kijken ze ook of er geen dubbelingen bij zitten, want mensen die mee willen kunnen zich bij beide touroperators inschrijven.

De testreis naar de Canarische Eilanden is van 1 tot en met 8 mei. Reizigers krijgen hier iets meer vrijheid dan bij de eerste testreis naar Rhodos en mogen bijvoorbeeld ook het hotel uit.

Football news:

Griezmann sprak met Hamilton en bezocht de Mercedes boxes tijdens de Spaanse Grand Prix
Barcelona vindt dat Neymar het gebruikt heeft. Hij zei dat hij wilde terugkeren, maar verlengde zijn contract met PSG (RAC1)
Aubameyang aan de Arsenal fans: we wilden je iets goeds geven. Het spijt me dat we niet konden
Atletico verloor niet in Camp Nou. Busquets' blessure is het keerpunt van de wedstrijd (en het kampioenschap race?)
Verratti blesseerde zijn kniebanden tijdens PSG training. Deelname aan de Euro is nog steeds in vraag
Neymar ' s contract in één foto. Mbappe wil hetzelfde
Manchester United wil Bellingham in de zomer tekenen, niet Sancho. Borussia niet van plan om te verkopen Jude