Netherlands

Onweersbuien verdrijven ergste hitte

De tropische hitte van afgelopen week maakt dit weekend plaats voor onweersbuien. Lokaal kunnen volgens Weeronline de buien gepaard gaan met hagel en windstoten. Ondanks de regen blijft het warm met temperaturen tussen de 24 en 28 graden, daardoor houdt op veel plaatsen de hittegolf aan.

De onweersbuien beginnen vrijdag in het noorden van het land. In de middag is er ook in het midden en het zuiden kans op flinke buien met windstoten tot 70 kilometer per uur. Zaterdag en zondag blijft de kans op regen groot door het hele land.

In het zuiden en het oosten van het land kan de temperatuur oplopen tot 28 graden, terwijl de maxima in het noorden en het westen iets lager liggen op 27 graden.

De hittegolf lijkt komende week in het hele land te eindigen. Dan zakt de temperatuur flink tot ongeveer 24 graden.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet