Netherlands
This article was added by the user Harper James. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ontslagdoos helpt je naar een betere baan

Advertentie.
NederlandsMediaNetwerk-TV.

Mandy van der Wal is directeur video en platforms binnen Mediahuis Nederland. Te gast bij Nederlands MediaNetwerk TV vertelt ze over de integratie van video en digitale platforms binnen Mediahuis... kijk dit interview hier

Marc Stubbé is directeur en mede-eigenaar van Bisbrick, het bedrijf dat met het low-codeplatform een toolkit biedt om krachtige online interacties met B2B klantente bouwen. Als campagne of product op zich, of ter ondersteuning van bedrijfs-, marketing- en salesprocessen. Bij Nederlands Media Netwerk TV spreken we hem over zijn bedrijf... kijk dit interview hier

Ontslagdoos helpt je naar een betere baan

Vind je dat je te weinig verdient, heb je een hekel aan je baas, of wil je al jaren eigenlijk wat heel anders doen? Met de Ontslagdoos zet je de eerste stap naar een nieuwe baan, betere arbeidsvoorwaarden en een beter salaris. Om mensen naar de online salarischeck van de Nationale vacaturebank te krijgen lanceerde reclamebureau Natwerk de Ontslagdoos.

De overvloed aan vacatures zag het reclamebureau als de perfecte aanleiding om mensen een duwtje in de rug te geven bij de overweging van een baanswitch. Met de Ontslagdoos wordt op een ludieke manier onder de aandacht gebracht dat er in deze tijd volop carrierekansen liggen voor werknemers en dat het wisselen van baan perspectief kan bieden. Met deze campagne speelt Natwerk actueel in op hun centrale merkboodschap Wie je ook bent, wat je ook wil worden.

De box was al snel na de lancering uitverkocht en de 'Ontslagdoos' is al door verschillende media opgepakt, zoals Het Parool en NH Radio.

Over de campagne:
Niet geheel toevallig wordt de doos gelanceerd in de maand mei, de maand waarin ook de Dag van de Arbeid wordt gevierd.

Suzanne van Malsen van Nationale Vacaturebank: "De dag van de arbeid is dé dag om stil te staan bij je eigen arbeidsvoorwaarden en salaris. En soms kom je dan tot de conclusie dat je meer waard bent. Nooit eerder waren er zo veel vacatures per werkzoekende als in de afgelopen maanden*. Dat is voor de werkgever natuurlijk erg lastig, maar voor werknemers liggen er juist volop kansen. Met de Ontslagdoos willen we niet alleen mensen aansporen om na te denken over hun eigen carrière, maar ook mensen helpen aan banen waar ze wél verdienen wat ze waard zijn."

Door online de salarischeck van Nationale Vacaturebank te doen, krijg je direct inzicht in wat je waard bent. Valt wat je nu verdient tegen? Dan is de Ontslagdoos het ideale steuntje in de rug wanneer je besluit om bij je baas weg te gaan. De doos bestaat uit tips & tricks over ontslag, een eerste aanzet voor een ontslagbrief en allerlei grappige extra's. Daarnaast helpt Nationale Vacaturebank je in de zoektocht naar een nieuwe baan. Wie je ook bent, wat je ook wil worden.

*Bron: https://www.uwv.nl/overuwv/pers/persberichten/2022/in-bijna-alle-beroepsgroepen-beroepen-is-nu-sprake-van-krapte.aspx  

www.natwerk.nl

www.nationalevacaturebank.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie