Netherlands

Ontevreden menners Chardon doen toch mee aan WK

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De menners IJsbrand en Bram Chardon doen komende maand toch mee aan de WK vierspannen. Vader en zoon Chardon dreigden in eerste instantie het evenement te boycotten, omdat ze niet blij zijn met de keuze voor het complex van hun Australische concurrent Boyd Exell in Valkenswaard als alternatieve locatie. Beide menners hebben bondscoach Ad Aarts nu echter laten weten toch te willen meedoen.

De WK vierspannen zouden in eerste instantie begin september in het Limburgse dorp Kronenberg zijn, maar de organisatie besloot in april om het evenement terug te geven als gevolg van de coronacrisis. De Australiër Exell, die op de afgelopen vijf WK's het individuele goud pakte en al jarenlang de grote concurrent van de Nederlandse vierspanners is, bood daarop aan de WK op zijn royale complex in Noord-Brabant te houden. Zowel de Nederlandse bond KNHS als de internationale federatie FEI ging daarmee akkoord.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi