Netherlands

Onbekend nummer? Zo kom je erachter wie het is

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Als je wordt gebeld door een onbekend nummer is het toch altijd even spannend. Vooral als ze je vaker terugbellen en er niets wordt gezegd aan de telefoon. Hoe kom je er nou achter wie het is? Wij hebben een aantal tips!

1. Toevoegen aan Whatsapp

Wanneer je niet weet wie jou heeft gebeld, kan je het telefoonnummer wel opslaan in jouw telefoonboek op je telefoon. Geef een zelf verzonnen naam en open dan je Whatsapp. Probeer een gesprek te openen met het opgeslagen telefoonnummer. Tadaaa, daar zie je opeens een profielfoto. 

Geen profielfoto? Je hebt nog meer opties! 

2. Zoeken in Facebook

Veel mensen hebben hun telefoonnummer gewoon gekoppeld met Facebook. Zo kan je dus best makkelijk een persoon opzoeken. 

Lukt dit ook niet? Google het nummer.

3. Dan is er altijd nog Google

Je kan het nummer knippen en plakken in Google en kijken wat de resultaten zijn. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze persoon een bedrijf heeft en zijn nummer op zijn website heeft staan, of ergens anders. Zeker de moeite waard om hier eens even te kijken. 

Is het allemaal niet gelukt? Dan misschien even (anoniem) terugbellen en wachten totdat deze persoon opneemt. Daarna kan je het nummer blokkeren op je telefoon en word je ook niet meer lastig gevallen. 

Fotocredits

Football news:

Wie wordt de topscorer in de Champions League? Lewandowski of Holand? Weet u wie de topscorer van de Champions League wordt?
La Liga President over het vertrek van Ronaldo en Neymar: het is beter om te vertrekken vanwege belastingen dan vanwege iets anders
Kane en Son gaven elkaar 29 assists in de Premier League. Alleen Lampard en Drogba (36) deden het vaker Tottenham Striker Harry Kane maakte een assist voor teamgenoot Son Heung-Min
Veron over Messi: spelen in Barca geeft hem ongemak
Mitryushkin op weg naar Fortuna: Duitsland is een land van goal Keepers. Ik kan hier veel leren, nieuwkomer van Fortuna Anton Mitryushkin deelde zijn emoties door zich bij een nieuwe club aan te sluiten. Ik ben blij en dankbaar om deel uit te maken van deze grote club en om de volgende stap in mijn ontwikkeling hier te kunnen zetten. Duitsland is een land van goal Keepers, dus ik weet zeker dat ik hier veel kan leren. Toen ik hier vorige week trainde, merkte ik de aangename sfeer in het team. Dus ik dacht niet twee keer na toen mij deze kans werd geboden, zei de Rus
Scott Micromini: het heeft geen zin PSG te verslaan als je niet op dezelfde manier speelt met Leipzig
Alejandro Gomez: hebben Ricica was het coronavirus, en hij viel in een depressie. Nu is alles goed met hem