Netherlands

Oeps! Kauthar Bouchallikht loog: documenten bewijzen dat FEMYSO wel van Moslimsbroeders is

GroenLinkser Kauthar Bouchallikht heeft het niet gemakkelijk de laatste tijd. Ze ligt al een tijdje onder vuur. De reden: ze zat bij FEMYSO een organisatie ‘voor moslimvrouwen.’ Nou is er een probleem met die organisatie: volgens kenners is FEMYSO van de Moslimbroeders.

Je weet wel, dat zijn die fanatieke islamisten die overal en nergens de boel op stelten zetten en jonge moslims bewust radicaliseren (en opzetten tegen het Westen).

Nou, zegt Bouchanogwattes, daar klopte niets van. Echt niet! Ze werd meteen gesteund door haar radicale vrienden van GroenLinks, onder wie Jesse Klaver en Rutger Groot Wassink.

Helaas voor de heren en dame is er slecht nieuws, gebracht door Carel Brendel. Die heeft zijn hand namelijk weten te leggen op documenten van de Moslimbroeders zelf… en daarin wordt heel duidelijk gemaakt dat FEMYSO wel degelijk van hen is. Brenden heeft de Arabische teksten laten vertalen door een beëdigd vertaler en die laat geen spaan heel van het de verdediging van Boutawattes.

Kortom, ze liegen er nogal op los, daar bij GroenLinks. Gaat iemand daar politiek verantwoordelijkheid voor nemen of doen ze daar niet aan bij de groene communisten?

Football news:

Attetico President:we wisten altijd dat Suarez is de beste center vooruit in Europa
Mourinho op Bale: speeltijd is niet gegeven, moet worden verdiend
Tot voor kort poseerde Leo met Bartomeu en accepteerde miljoenen, maar toen stortte Barcelona in. Waarom?
West Ham heeft 33 miljoen euro geboden voor en-Nasiriyah. Sevilla weigerde West ham United in Januari de Sevilla Youssef al-Nasiri te verwerven. De Londenaren boden 33 miljoen euro samen met bonussen voor de 23-jarige Marokkaan, maar de Spaanse club weigerde, volgens Estadio Deportivo. Volgens een bron zal Sevilla aan het einde van het seizoen waarschijnlijk En-Nesiri verkopen om hun financiële situatie te verbeteren. West Ham, op zijn beurt, voor het sluiten van de winter transfer venster zal het aanbod te verhogen tot 40 miljoen. Met 12 doelpunten in 19 wedstrijden van het seizoen La Liga deelt en-Nesiri de kop in de goalscoring race met Luis Suarez (Attico). Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Gattuso op 1:3 met Verona: je kunt niet zo spelen als Napoli wil terugkeren naar de Champions League
Sobolev op tedesco in Spartak: misschien zullen we het seizoen goed eindigen, en hij zal willen blijven
Liverpool ligt dicht bij de transfer van de Engelse U16 striker Gordon voor 1+ miljoen pond.Liverpool is dicht bij de aankoop van Derby striker Kade Gordon. In de strijd voor de 16-jarige speler van het Engelse U16 jeugdteam liggen de Merseysiders voor op Manchester United en Tottenham, meldt The Telegraph. Volgens de bron wordt de overdracht van Gordon geschat op meer dan 1 miljoen pond. Hij maakte zijn debuut voor Derby op 29 December 2020 in de wedstrijd tegen Birmingham (4-0) in de 89e minuut