Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Oelala: op déze datum verschijnt Magic Mike 3 in de bioscoop

Magic Mike

Bel of app als je vriendinnen voor een meidenavond. Over een paar weken verschijnt namelijk de laatste Magic Mike film in de bioscoop.

Magic Mike’s Last Dance

Vlak voor Valentijnsdag, namelijk op 9 februari, verschijnt de derde en laatste film uit de Magic Mike reeks. Deze film, Magic Mike’s Last Dance, neemt Channing Tatum wederom de rol van Mike Lane op zich. Na een mislukte zakendeal, raakt Mike blut en werkt tijdelijk als barman. Mike ontmoet een rijke socialiti, gespeeld door Hayek Pinault, waarmee hij naar Londen reist. Zij doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren en als Mike uiteindelijk ontdekt wat de bedoeling is, komt hij erachter dat er erg veel op het spel staat. Samen met een nieuw sexy groepje dansers zal hij opnieuw een geweldige show moeten neerzetten. Zal hem dit lukken?

Lees ook: Déze films en series verschijnen in januari op Netflix

Laatste film

De twee eerder verschenen Magic Mike films hebben vele vrouwen (en mannen) rode oortjes bezorgd. In 2012 (ja, inmiddels al meer dan tien jaar geleden geleden), verscheen de eerste Magic Mike film in de bioscoop en in 2015 volgde de tweede film. De films konden in het verleden altijd rekenen op voldoende kritiek, maar werden door het vrouwelijk publiek massaal omarmd. Hoe dan ook: als je fan was van de eerste twee films, dan zal de derde en tevens ook de laatste film, ook zeker in de smaak vallen.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.