Netherlands

Nostalgische zender ONS in nieuwe handen

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

[email protected]
020-30 39 750

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.

De Wrekers, The Flying Doctors - aan "oh ja"-Erlebnissen geen gebrek bij ONS.

Sinds dit jaar is de nostalgische tv-zender ONS in handen van Bureauvijftig, een in ouderenmarketing gespecialiseerd bureau. Sinds 2014 was de zender in handen van Just Media Group, dat juli vorig jaar zelf in nieuwe handen kwam.

ONS heeft volgens eigen zeggen een bereik van 1,5 miljoen kijkers per week en is te ontvangen in ruim 4,6 miljoen Nederlandse huishoudens, via het basis- of pluspakket van televisie-aanbieders.

Mede-eigenaar van Bureauvijftig Floris Venneman wijst op de groeiende doelgroep van vijftigplussers en wil met ONS deze groep beter kunnen bereiken en “te voorzien van een interessant media-aanbod”.

De overname, voor een onbekend bedrag, was per 1 januari jongstleden een feit.

Football news:

Bartomeu-Suarez: Ik wil een afscheidswedstrijd organiseren. Barcelona zal altijd uw thuis zijn
Arsenal is geïnteresseerd in Jorginho
PSG weigert Allie te huren vanwege de buitensporige eisen van Tottenham
Lopetegui over Beieren: een dergelijk team is al vele jaren niet meer in Europa geweest. Sevilla hoofdcoach Julen Lopetegui sprak vóór de Europese Super Cup, waar zijn team Bayern München zal spelen. Zo ' n team bestaat al jaren niet meer in Europa. Bayern heeft een coach die veel lof verdient voor de manier waarop hij het team leidde en zich liet zien. Het is erg moeilijk om zijn prestaties te herhalen. Dit team weet precies hoe ze willen spelen, aanvallen en verdedigen, zei Lopetegui
Ronaldo is een beest. Het is ongelooflijk dat hij vecht met Messi, minder begaafd door de natuur
Gotze op de verkeerde beslissing om terug te keren naar Borussia: de dingen gingen niet zoals ik verwachtte
Fans vonden het absoluut sensationeel dat een footballspeler op een trein kon stappen. En deels omdat hij kon lezen. De Noorse uit de Premier League vernietigt mythes