Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Noraly Beyer vindt relatie met Joost Prinsen intenser wegens levenservaring

Door onze nieuwsredactie

Oud-nieuwslezeres Noraly Beyer beschrijft haar relatie met acteur Joost Prinsen als "intenser" dan haar eerdere relaties. "De ervaring en de tijd die je al hebt mogen leven, maken een relatie intenser. Je denkt: dat dit mij nog mag overkomen."

De 76-jarige Beyer heeft nu twee laar een latrelatie met Prinsen. "Verkering op deze leeftijd is anders, maar toch ook weer niet", zei ze zaterdag in het NPO-radioprogramma Spijkers Met Koppen.

De oud-nieuwslezeres hoort vaak dat mensen het zo hartverwarmend vinden dat de twee geliefden elkaar op deze leeftijd gevonden hebben. "Ik heb nooit gedacht: ik ben ouder, dus ik ga een relatie aan want nu kan het nog", liet Beyer weten. "Maar het is een geschenk."

De tachtigjarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw, na een huwelijk van bijna vijftig jaar. Prinsen en Beyer hadden ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie en later een lunch. De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen.

Lees meer over:

Achterklap