Netherlands

Noppert wervelt voorbij Lewis, Van Gerwen verslaat Razma en ziet concurrent verliezen

International Darts Open

38 minuten geleden Aangepast: 6 seconden geleden

Danny Noppert Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Danny Noppert staat in de derde ronde van de International Darts Open. De Nederlander won op overtuigende wijze van voormalig wereldkampioen Adrian Lewis: 6-3.

Noppert maakte in de zesde leg van de wedstrijd tegen Lewis het verschil. Hij plaatste een break en wist deze vervolgens te verzilveren. Lewis mocht nog een legje pakken, maar in de negende leg maakte Noppert het af. Hij eindigde de wedstrijd met een gemiddelde van 103,39 en een finishpercentage van 67 procent.

Van Gerwen

Voor Van Gerwen begon de International Darts Open met een wedstrijd tegen Madars Razma. De Nederlander startte goed en kwam op een 2-0 voorsprong, maar twee legs later was het weer gelijk. Van Gerwen herpakte zich en won opnieuw twee legs op rij, maar de geschiedenis herhaalde zich. Toch wist Van Gerwen de wedstrijd te winnen. Hij won zijn eigen leg en strafte een slordige tiende leg van de Letse darter - hij wist slechts twee triples te vinden - af: 6-4.

Van Gerwen krijgt in het vervolg van het toernooi geen last van de nummer 2 van de plaatsingslijst Gerwyn Price. De Welshman ging ten onder tegen Ross Smith en verloor met 6-5.

Meulenkamp en Kleermaker

Voor Ron Meulenkamp en Martijn Kleermaker zit het toernooi erop. Meulenkamp was niet opgewassen tegen een uitstekende Chisnall. De Engelsman gooide ruim 104 gemiddeld en won met 6-3. Kleermaker verloor van Krzysztof Ratajski met 6-4.

Football news:

Chalhanoglu zal naar Manchester United verhuizen in de zomer van 2021 (Christian Falk). AC Milan middenvelder Hakan Chalhanoglu kan een Manchester United speler worden. De kans dat de 26-jarige aan het begin van het seizoen 2021/22 tot de Engelse club zal toetreden, is 90%, schrijft Sempre Milan, verwijzend naar exclusieve informatie van Sport Bild journalist Christian Falk. AC Milan is te laat met de onderhandelingen over een nieuw contract met de speler en zijn huidige overeenkomst loopt af in juni 2021. Çalhanoğlu heeft dus sinds januari het recht om met andere clubs te onderhandelen. Volgens onze informatie hebben de eerste onderhandelingen tussen Manchester City en Chalhanoglu over de overgang naar 2021 deze zomer al plaatsgevonden. Zij bevonden zich toen in een vergevorderd stadium. Dit werd ondersteund door het feit dat Milan ' s management Juventus afwees, die kort voor het transfervenster in de zomer van 2020 Chalhanoglu wilde tekenen. Op dit moment hebben we het over het salaris dat de speler zal ontvangen. Het feit dat chalhanoglu een vrije agent zal zijn, is een groot voordeel voor hem zei Falk. Dit seizoen maakte de speler 8 optredens voor AC Milan in de Serie A en maakte één assist. De volledige statistieken zijn hier te vinden
Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno