Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Nieuwe John Wick-film opgedragen aan overleden Lance Reddick

Door onze entertainmentredactie

Het vierde deel van de filmreeks John Wick wordt opgedragen aan de vrijdag overleden acteur Lance Reddick. Dat laten hoofdrolspeler Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski weten in een gezamenlijke verklaring aan Amerikaanse media.

De 60-jarige Reddick was te zien in alle John Wick-films als hotelconciërge Charon. Of het vierde deel, dat vanaf volgende week in de bioscopen draait, zal worden voorzien van een boodschap dat de film aan de acteur wordt opgedragen is niet duidelijk.

Reeves en Stahelski zeggen "diep bedroefd en gebroken" te zijn door het nieuws van het overlijden van hun goede vriend en collega. "Hij was de perfecte professional en een plezier om mee te werken."

Reddick was vooral bekend van een aantal hitseries, zoals The Wire, Fringe en Oz, waarin hij in 2000 zijn debuut maakte. Hij speelde in de serie een rechercheur die tijdens een undercoverklus verslaafd raakt en naar de gevangenis Oz wordt gestuurd. In The Wire speelde hij de hoofdrol van luitenant Cedric Daniels, het hoofd van de afdeling verdovende middelen.

Lees meer over:

Films & Series Media en Cultuur