Netherlands

Nieuwe film Borat eind oktober te zien bij Amazon

Borat 2 op Amazon Prime Video

20 minuten geleden Aangepast: 38 seconden geleden

Beeld © Getty Images

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het vervolg op de satirische film Borat van komiek Sacha Baron Cohen is eind oktober te zien via de streamingdienst van Amazon.

Amazon heeft de uitzendrechten gekocht van de nieuwe Borat-film, meldt Deadline. De film is aan het eind van volgende maand te bekijken via Amazon Prime Video. 

De opnames vonden in het geheim plaats kort na het begin van de corona-pandemie. De makers wilden de film enkele dagen voor de Amerikaanse verkiezingen op 3 november uitbrengen. Door de beperkingen die zijn opgelegd aan bioscopen besloten ze in zee te gaan met een streamingdienst.

Er is nog weinig bekend over de nieuwe Borat-film. Volgens Deadline waren er tijdens de films meerdere 'gevaarlijke momenten' en moest Baron Cohen 'op twee opnamedagen een kogelvrij vest dragen'.

260 miljoen dollar

Borat was de wereldwijde doorbraak voor Baron Cohen in 2006. De film bracht zo'n 260 miljoen dollar wereldwijd op. Daarna volgden films over zijn andere alter-ego's Bruno en The Dictator. 

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi