Netherlands

Nieuw-Zeeland verlengt lockdown voor Auckland met 12 dagen

Nieuw-Zeeland verlengt de lockdown van zijn grootste stad Auckland met minstens 12 dagen, kondigde premier Jacinda Ardern vrijdag aan. De maatregel volgt op een groeiende nieuwe uitbraak van het coronavirus. De lockdown gold al enkele dagen.

Dinsdag testten vier mensen positief op het coronavirus, de eerste besmettingsgevallen in 102 dagen in het land. Sindsdien heeft Nieuw-Zeeland een cluster van 30 virusgevallen ontdekt.

De meeste van die gevallen zijn gevonden rond Auckland, een stad met 1,5 miljoen inwoners die nu zijn gevraagd om thuis te blijven.

Zorgwekkend is dat twee van de besmettingen zijn gevonden in de stad Tokoroa, ongeveer 210 kilometer ten zuiden van Auckland.

De autoriteiten proberen er nog steeds achter te komen hoe het virus is teruggekeerd naar Nieuw-Zeeland, dat wereldwijd lof had gekregen voor de aanpak van de crisis.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet