Netherlands

Nieuw seizoen Temptation Island onder de loep

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Als er één programma is waar deelnemers juist worden aangespoord om fysiek contact te zoeken bij elkaar, dan is het wel 'Temptation Island'. De ultieme relatietest opnemen met 1,5 meter afstand is dan ook onmogelijk. Maar juist dit soort shows gaan momenteel online door het dak. Niet gek dus dat Videoland het liefst zo snel mogelijk weer wil gaan draaien, maar is dat wel mogelijk?

"Het is nog onduidelijk wanneer en onder welke voorwaarden dat precies kan. Dat wordt nu grondig onderzocht"

Videoland-kijkers zijn al helemaal op de hoogte van alle relatieperikelen en vanavond komt ook de reguliere kijker erachter welke koppels nog altijd verliefd zijn. Na een paar minder goed ontvangen seizoenen, is Temptation Island nu weer populairder dan ooit. Fans smeken dan ook om een nieuw seizoen. Videoland laat aan De Telegraaf weten druk bezig te zijn met een onderzoek om te kijken hoe ze door kunnen gaan met het maken van dit soort programma's. "Gezien de huidige versoepelingen onderzoekt RTL de mogelijkheden tot het opnemen van producties in het buitenland, waaronder Temptation Island", luidt het statement.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-presentatrice heeft geen goed woord over voor Zach

Volgens de streamingdienst weegt de mening en behoefte van de kijker ook mee in de beslissing. "De combinatie van de positieve reacties van kijkers en de huidige versoepelingen, geeft ons goede hoop dat een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island binnenkort kan worden opgenomen. Het is nog onduidelijk wanneer en onder welke voorwaarden dat precies kan. Dat wordt nu grondig onderzocht."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Karim liet Roshina na Temptation Island alsnog in de steek

De laatste aflevering van Temptation Island is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Football news:

Echte behoefte om 5 punten te scoren in 3 rondes om La Liga te winnen
Gasperini over de 1/4 finale van de Champions League: de wedstrijd met Juventus is een imitatie van de wedstrijden met PSG
Courtois speelde 18 droge wedstrijden in het seizoen La Liga. Real ' s record is één wedstrijd verwijderd
Real Madrid won de achtste overwinning op rij en mist geen 5 wedstrijden
Er was nauwelijks contact, en zelfs buiten het strafgebied. Ex-lid van Barca ' s Raad van bestuur over de straf van real
Benzema – de eerste La Liga speler die scoort en assisteert in alle maanden
De scheidsrechter van de wedstrijd real-Alaves verwondde zijn enkel en werd in de rust vervangen