Netherlands

Nieuw maandelijks magazine bij De Limburger: Voilà

De lezers van De Limburger ontvangen vrijdag 25 september bij hun krant de eerste uitgave van Voilà, een nieuw commercieel lifestyle-magazine. Voilà, 98 pagina’s dik en uitgevoerd in glanzend kwaliteitspapier, valt voortaan iedere maand bij de abonnees in de bus en is via web en app beschikbaar op de digitale leestafel van De Limburger.

Voilà is het bijeen brengen van de interessegebieden van de lezers van De Limburger en de wensen van een groeiend aantal adverteerders om in een aantrekkelijke ambiance zelf het verhaal over hun product of bedrijf te kunnen vertellen”, licht bladmanager Peter Eberson de formule van Voilà toe.

Deze interessegebieden zijn gegroepeerd rond vijf thema’s: Mens & Gezondheid, Cultuur & Culinair, Vrije tijd & Mobiliteit, Geld & Recht en Mode & Wonen. “Voilà is een verbreding en verrijking van het leesaanbod voor de abonnees van De Limburger. Zij ontvangen nu elk weekend bij de krant de bekende journalistieke magazines Horizon en L-magazine. Daar komt Voilà als mooie maandelijkse extra bij”, aldus Eberson.

De lancering van Voilà is voor De Limburger, met een bereik van ruim 300.000 lezers de grootste regionale krant van Nederland, de tweede belangrijke productvernieuwing van dit jaar. In januari voltooide ze een integratie met haar weekkrant VIA.

De VIA stapte af van huis-aan-huis bezorging en ging over in een wekelijkse bijlage met lokaal nieuws bij De Limburger. Daar bovenop wordt de VIA elke week in een oplage van 50.000 exemplaren gratis verspreid via meer dan 400 supermarkten en andere servicepunten in Limburg.

Football news:

Alberto Zaccheroni: Ibrahimovic had een grotere invloed op het Italiaanse voetbal dan Cristiano Ronaldo (4). Voormalig Juventus en AC Milan coach Alberto Zaccheroni deelden zijn mening over het belang van Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic voor het Italiaanse voetbal. Ik heb in mijn carrière grote kampioenen gecoacht, maar het enige wat ik betreur is dat ik Ibrahimovic nooit heb gecoacht. Het is eeuwig. Ik begrijp niet waarom hij nooit de Gouden Bal heeft gewonnen. Hij had meer invloed op het Italiaanse voetbal dan Cristiano Ronaldo. Het is geen toeval dat veel jonge spelers exponentieel zijn gegroeid sinds zijn aankomst. Hij scoort niet alleen doelen. Hij geeft vertrouwen aan al zijn partners en draagt het team op zijn schouders in moeilijke momenten, zei Zaccheroni
Borussia kan niet te veel op Holland vertrouwen. Hij speelde alle wedstrijden voor het nationale team
Simone Inzaghi: Borussia is een van de acht beste teams in Europa. Lazio moet agressief spelen. Simone Inzaghi sprak voor de Champions League wedstrijd met Borussia Dortmund. Wij zouden graag zien dat onze fans bij ons zijn als het team terugkeert naar de Champions League. Lazio moet agressief tegen Borussia spelen. Ze behoren tot de acht beste teams in Europa. Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden. We hebben een geweldig optreden nodig. Ik wil dat de spelers reageren op het verlies van Sampdoria in Serie Azei de coach
Ramos miste Real Madrid ' s trainingssessie en zal waarschijnlijk niet Shakhtar
Cesar Azpilicueta: Sevilla versloeg Manchester United in de Europa League, maar Chelsea thuis zou klaar moeten zijn voor de strijd.Chelsea Defender Cesar aspilicueta beoordeelde de kracht van Sevilla voor de Champions League wedstrijd. Wij kunnen en kunnen voor alles vechten. We hebben veranderingen in het team, maar sinds 2012 heb ik er nog steeds vertrouwen in dat we voor alles kunnen vechten. De start van dit jaar in de Premier League was niet wat we wilden, maar de Champions League opent nieuwe kansen. Sevilla versloeg Wolverhampton en Manchester United in de Europa League vorig seizoen. Ze willen het spel beheersen. Na het verliezen van de bal, proberen ze het zo snel mogelijk terug te krijgen. Ik ken de coach van Sevilla van het nationale team. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd, maar we zijn Chelsea, we spelen thuis en we moeten klaar zijn voor de strijdzei de Spanjaard
Sergey Rebrov: toen we Barcelona met 4-0 versloegen, vertelde Figo me dat we ze vernietigd hadden
Julen lopetegui: het opleggen van onze stijl aan Chelsea is het idee van Sevilla