Netherlands

Nieuw kinderprogramma over blote mensen

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Veel kinderen vinden het moeilijk om naar blote mensen te kijken en om over bloot te praten. Dat moet anders, zeggen de makers van het nieuwe programma Gewoon Bloot. Ze willen laten zien dat ieder lichaam heel normaal is.

In het programma mogen kinderen van alles vragen aan volwassenen over hun lichaam. Ze doen dat terwijl die volwassenen helemaal naakt zijn.

Eerste kijkers

Het programma is vanaf 21 maart op televisie, maar groep 8 van basisschool de Triangel in Weesp mocht de eerste aflevering vast kijken. En dat is best even wennen.

In het begin dacht ik wel echt van: 'Het is raar. En waarom?' Later went het steeds meer ofzo.

Marijn

Presentator Edson da Graça, die je misschien kent van Willem Wever, denkt dat kinderen veel kunnen leren van het programma.

Als je puber wordt gaan er allemaal dingen veranderen, dus het is wel handig om te weten wat er gaat veranderen.

Edson da Graça

Kinderen uit groep 8 van De Triangel vinden het best een leerzaam programma, maar of ze zelf ook echt gaan kijken weten ze nog niet.

Ik zou het zelf eigenlijk niet kijken, maar als het aan staat denk ik wel dat mijn moeder zegt: 'oh even kijken'.

Timme

Football news:

Michel Salgado: Ronaldo is de beste speler. Deze dikke man was beter dan Messi en Ronaldinho
Neymar op Bayern ' S bezit: je kunt flirten met een meisje de hele nacht, maar een andere man zal komen en veroveren haar in vijf minuten
Tuchel beledigd de coach van Porto Conceicau na de Champions League-wedstrijd
De belangrijkste mythe over Holand ' s vader: Roy Keane beëindigde zijn carrière door in zijn knie te vliegen. Dit is niet waar, hoewel veel dingen samen zijn gekomen
Juve besloot Rabiot en Ramsey te verkopen. De club wil Chalhanoglu tekenen en Locatelli
Neymar op de viering voor Kimmich: ik heb niet geprobeerd om hem te provoceren. Het is het lot. Hij zei dat Bayern zijn al in de halve finale
Neymar, Mbappe en Paredes zijn PSG ' s belangrijkste spelers tegen Bayern München. Pochettino hield rekening met de fouten van de eerste wedstrijd