Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Nicol Kremers deelt beelden vermeende mishandeling door Peter Gillis met Patty Brard

Peter Gillis

Nicol Kremers vertelt aan Patty Brard dat zij de aangifte van mishandeling die ze eerder deed tegen haar – destijds partner – Peter Gillis doorzet. Eerder trok ze de aangifte in – onder druk van Peter, zo stelt ze – maar nu wil ze geen rekening meer met hem houden, zegt ze tegen Patty.

Op beelden die ze aan de Shownieuws-deskundige én de politie gaf, is te zien dat Nicol blauwe plekken en een bloedneus heeft. Ook zijn er geluidsfragmenten waarop te horen is dat Nicol Peter smeekt te stoppen. Aan Patty legt ze uit waarom ze nu toch aangifte wil gaan doen bij de politie. “Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem – ook in de serie – dat ze gezegd heeft geen rekening meer met hem te willen houden. Nicol wil vertellen wat er precies allemaal is gebeurd”, aldus Patty. “Ik vertel er duidelijk even bij dat dit haar verhaal is. Dus verder hebben we niemand kunnen bellen of dit ook daadwerkelijk klopt. Maar uit deze beelden blijkt wel dat ze geen gezellige carnaval hebben gehad.”

In neus en rug gebeten

Al eerder kwam het verhaal naar buiten dat Peter zijn inmiddels ex-vriendin eind mei zou hebben aangevallen in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Peter zou Nicol onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Hij moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen. Het voormalige stel ontkende eerst dat er sprake is geweest van een mishandeling, later gaven zij toch toe dat er in mei “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden.

De mishandelingszaak rondom Peter Gillis wordt 29 augustus behandeld in Den Bosch, bevestigde het Openbaar Ministerie Oost-Brabant woensdag.